Close
Menu

Chef-Kok

Vacature

Chef-Kok

Brouwerij Het Anker staat borg voor een unieke smaakbeleving. In de brasserie worden heerlijke gerechten geserveerd met aangepaste bieren, waarvan sommige gerechten ook bereid worden met bier. Om deze smaakbeleving verder te blijven uitbouwen zijn wij op zoek naar een voltijds:

Chef-Kok (M/V)

Jouw job

Je kookt met passie in de Belgische bierkeuken van de Mechelse brouwerij. Je leidt een keukenteam (8 personen) voor de bereiding en dressering van de gerechten, bedenkt gerechten en menu’s volgens de seizoensgebonden ingrediënten en het beschikbare budget, stelt recepturen op, volgt de voorraad op, plaatst bestellingen en volgt de foodcost op. Je gaat nauwkeurig te werk met respect voor de nodige hygiëne en voedselveiligheid.

We zijn het hele jaar door 7/7 geopend. Je vult na een grondige inwerkperiode je eigen uurrooster in en zorgt ervoor dat de keuken goed georganiseerd is tijdens je afwezigheid.

Jouw profiel

Voor onze brasserie zoeken we niet de eerste de beste. Gezien de grootte van de zaak (tot 700 couverts) zou onze nieuwe Chef moeten voldoen aan de volgende eigenschappen:

  • Je bent een ervaren kok en hebt een goede kennis van de Belgische keuken
  • Je hebt een goede productkennis en kennis van HACCP
  • Je bent een teamplayer met een positieve en sociale persoonlijkheid
  • Je hebt goede organisatorische vaardigheden en sterke leidinggevende kwaliteiten
  • Je bent flexibel en creatief ingesteld
  • Je kan zelfstandig en oplossingsgericht werken en omgaan met stress
  • Je spreekt vloeiend Nederlands (voertaal in het bedrijf)

Het Anker biedt je een voltijdse job binnen een dynamische en familiale omgeving.

 

Interesse? Stuur dan snel jouw motivatiebrief en CV naar Karen Hallemans (karen@hetanker.be), Brouwerij Het Anker, Guido Gezellelaan 49, 2800 Mechelen

Have you reached the legal drinking age?