Close
Menu

Operator Filtratie & Processing

Vacature

Operator Filtratie & Processing

Brouwerij Het Anker blijft met toewijding de Gouden Carolus-bieren verder uitbouwen. Voor de bottelarij te Mechelen-Noord, zijn wij op zoek naar een voltijdse:

Operator Filtratie & Processing

Jouw job

Kerntaken: Je voert de filtratie van de bieren zelfstandig uit en staat in voor de staalnames en de kwaliteitscontrole in de bottelarij.

Operationeel bekwaam je je in: het aansluiten van tanks en tankwagens; het cippen van tanks en leidingen; het opstarten, bijsturen en kuisen van de filter; de juiste staalnames en analyses ter plaatse, incl. kwaliteitsbeoordeling. Tevens beheer je de chemische producten voor zowel bottelarij als waterzuivering en verwerk je alle uitgevoerde taken administratief op PC.

Uiteraard zorg je mee voor de orde en netheid van de werkruimte en van de installaties.

Dit alles in een grotendeels geautomatiseerde omgeving en met de nodige aandacht voor hygiëne en steriele werking eigen aan de voedingssector.

Je profiel

Je genoot een Bachelor opleiding Agro- en Biotechnologie of (Bio)chemie. Een eerste relevante ervaring in de voedingsindustrie is een pluspunt.  

Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken en kan plichtsbewust de opgelegde instructies nauwgezet uitvoeren. Je kan probleemoplossend denken en bent kwaliteitsgericht. Maar vooral: je hebt een passie voor het bedrijf.

Bij voorkeur ben je woonachtig regio Mechelen.

Je houdt van een kleinere familiale werkomgeving waar inzet, flexibiliteit en enthousiasme sleutelbegrippen zijn.

 

Interesse? Stuur dan snel jouw motivatiebrief en CV naar Paul Verbruggen (paul@hetanker.be), Brouwerij Het Anker, Guido Gezellelaan 49, 2800 Mechelen

Have you reached the legal drinking age?