Close
Menu

Nieuws

Ankeravond - Stoofvlees & Bier "De mijne is de beste"

21/09/2017

Stoofvlees en Bier: "De mijne is de beste"

Een Belgische klassieker met talloze bereidingswijzen. Op het eerste gezicht lijkt stoofvlees een simpel gerecht, maar over de ingrediënten en de bereiding worden van oudsher heel wat boompjes opgezet. In elk frietkot vind je stoofvlees en bij elk familiefeest staat het op het menu. Van de Gentse stoverij van Louis Paul Boon tot de Nationale stoofvlees-frietdag van Jeroen Meus,…

Iedereen heeft zijn eigen geheime recept om het beste stoofvlees te bereiden. In hét stoofvleesboek ‘de mijne is de beste’ worden maar liefst 20 recepten voorgeschoteld. Luc De Raedemaeker en Filip Jans, de auteurs van het boek, vertellen het verhaal achter dit oerklassiek en oer-vlaams gerecht en maken een match met de verschillende ingrediënten en het bier.

Details en reservatie

Wanneer

Donderdag 21 september 2017 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Brouwerij Het Anker - Guido Gezellelaan 49 - 2800 Mechelen - aanmelden in de Officierszaal 

Gastsprekers

Luc de Raedemaeker: Internationaal Biersommelier
Filip Jans, medeauteur "de mijne is de beste - Hét stoofvleesboek" 

Prijs

€20 incl. degustatie van 4 bieren en een degustatieportie stoofvlees + kans op een stoofvleesboek 

Reserveren noodzakelijk

Volzet: schrijf alsnog in. Deelnemers op de wachtlijst krijgen voorrang op een eventuele extra editie

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?