Close
Menu

MICE & event faciliteiten

MICE & event faciliteiten

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie? Op de sites van Brouwerij Het Anker en Stokerij De Molenberg zijn er verschillende mogelijkheden voor vergaderingen, recepties, workshops, seminaries en team buildings. Je kan dit steeds combineren met een rondleiding en diverse cateringformules. Contacteer ons voor praktische informatie of een voorstel op maat.

Stokerij De Molenberg - Molenbergzolder

Stokerij De Molenberg is een unieke locatie met een uitzonderlijke historiek die exclusief kan worden gereserveerd voor allerhande evenementen. De Molenbergzolder werd bij de renovatie omgetoverd tot een ruime polyvalente zaal (200m²) met een capaciteit van 70 personen zittend tot ruim 100 personen staand. Deze zaal is uitgerust met een drankenbar, stoelen, tafels, receptietafels, TV-schermen, Wifi, een Bose geluidssysteem en apart sanitair.

Daarnaast kunnen ook het bezoekerscentrum en de degustatieruimte worden ingezet voor recepties, of bij mooi weer het binnenplein met de fontein. De verlichte tuin kan worden gebruikt voor outdoor evenementen. Er is ruim voldoende plaats (ca. 8.000m²) voor tenten en podia.

De Molenbergzolder

Bezoekerscentrum

Vergaderzaal Hopsinjoor

De vergaderzaal ‘Hopsinjoor’ is uitgerust met wifi, een flatscreen TV en een flipchart en is bijgevolg ideaal voor meetings, seminaries en voorstellingen. Deze lumineuze zaal heeft een capaciteit van 18 personen (vergaderopstelling) tot 35 personen (aula-opstelling) en bevindt zich op de brouwerijsite. Het buitenterras is ideaal voor de pauzes tussendoor.

vergaderzaal Hopsinjoor

Vergaderzaal Ambrio

De vergaderzaal ‘Ambrio’ is uitgerust met wifi, een flipchart en een ijskast en is ideaal voor meetings. Deze moderne zaal heeft een capaciteit van 8 personen en bevindt zich op het gelijkvloers van het hotel, met directe toegang tot de hotellobby en het buitenterras, ideaal voor de pauzes tussendoor.

Vergaderzaal Ambrio

Officierszaal

De ‘Officierszaal’ is een polyvalente zaal op de brouwerijsite met een capaciteit van 50 personen zittend tot ruim 80 personen staand. Deze zaal is uitgerust met een drankenbar, stoelen, tafels, receptietafels, een projectiescherm, Wifi en apart sanitair.

De Officierszaal

 

Bereikbaarheid brouwerijsite

De brouwerij is gemakkelijk te bereiken met de auto via de R12 of met bus nummer 6 en 9, halte Mechelen Rode Kruisplein.

Vraag een evenementenlocatie aan

Reserveer een evenementenlocatie aan via dit formulier. Wij nemen later nog contact met u op om de reservatie te bevestigen. Of bel: 0032 15 28 71 41

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?