Close
Menu

Commercieel Vertegenwoordiger Noord-Frankrijk

Vacature

Commercieel Vertegenwoordiger Noord-Frankrijk

lire en français

Brouwerij Het Anker blijft met toewijding het gamma Gouden Carolus bieren verder uitbouwen in binnen- en buitenland.  Ons klein maar enthousiast team is, met het oog op verdere groei, op zoek naar een voltijds:

Commercieel Vertegenwoordiger Noord-Frankrijk

départements 59-62, Nord-Pas-de-Calais

Jouw job

Na een opleidingsperiode zal de persoon in kwestie verantwoordelijk zijn voor de vertegenwoordiging van het productgamma in de aangegeven regio. 

  • Je bent verantwoordelijk voor een efficiënt beheer van de bestaande klantenportefeuille (horecazaken en drankenhandels), in overeenstemming met de commerciële strategie en doelstellingen. Je activeert de verkoop door een gerichte inzet van middelen.
  • Je bent sterk gericht op het bezoeken en prospecteren van potentiële nieuwe klanten (horecazaken/drankenhandels) met het oog op de introductie van het gamma speciaalbieren en whisky.
  • Je verzorgt de opvolging van klantendossiers en prospecties in nauw overleg met de Customer Service medewerkers en op basis van een correcte administratie. Je rapporteert aan de Export Manager.

Jouw profiel

  • Een eerste ervaring in de FMCG sector is een voordeel; vertrouwdheid met de drankenwereld is een pluspunt.
  • Commercieel gedreven, volhardend, klantgericht. Bewezen verkooptalent en overtuigingskracht. Inventieve geest en handig in het vinden van oplossingen. In staat zelfstandig en gestructureerd te werken en sterk gericht op een sociaal-professionele omgang met klanten.
  • Je woont bij voorkeur binnen of dichtbij de aangegeven verkoopregio.
  • Je spreekt perfect Frans, basiskennis van het Nederlands is een pluspunt (voertaal in het bedrijf)

Het Anker biedt je een uitdagende functie met ruimte voor autonomie binnen een dynamische, familiale en internationaal georiënteerde omgeving. Je geniet  van een competitief salarispakket en bedrijfswagen aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse ? Mail dan snel jouw motivatiebrief en cv naar Hans Rubens (hans@hetanker.be), Brouwerij Het Anker, Guido Gezellelaan 49, 2800 Mechelen

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?