Close
Menu

News

NL
This message is only available in Dutch.

Ankeravond On Tour Sleidinge (Evergem) | Bierhuis Het Vermaek

20/03/2019

Op woensdag 20 maart trekt Het Anker On Tour naar Sleidinge (Evergem). Voor deze Ankeravond zijn we te gast bij Bierhuis Het Vermaek, al 4 jaar op rij verkozen tot beste café van Evergem. Hier voelen jong en oud zich thuis en helpt uitbater Gerd je graag wegwijs door het ruime en wisselende aanbod aan speciaalbieren.

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van de sympathieke Bert Mattys leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op  woensdag 20 maart in Bierhuis Het Vermaek met de sympathieke zytholoog Bert Mattys!

Details en reservatie

Wanneer

Woensdag 20 maart 2019 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Bierhuis Het Vermaek - Sleidinge-Dorp 40, 9940 Sleidinge (Evergem)

Prijs professionele bierproeverij

€15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

 

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Volzet: schrijf alsnog in. Deelnemers op de wachtlijst krijgen voorrang op een eventuele extra editie

Have you reached the legal drinking age?