Close
Menu

News

NL
This message is only available in Dutch.

Ankeravond On Tour Itterbeek | Spontane Goesting

10/12/2019

Op dinsdag 10 december trekt het Anker On Tour naar Itterbeek, gelegen in de lambiekstreek. We zijn er te gast bij Café Spontane Goesting, vernoemd naar de spontane gisting van lambiek en geuze. In 2008 behaalde David Fleuris met zijn voormalig café ‘In De Linde’ de prijs voor beste café van Vlaanderen. Wie graag bier van ‘t vat drinkt, moet bij Spontane Goesting zijn. Er zijn maar liefst 23 verschillende tapkranen voorzien, voor ieder wat wils dus!

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van een sympathieke zytholoog/bierkenner leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op dinsdag 10 december in de 'Café Spontane Goesting' - Itterbeek.

Details en reservatie

Wanneer

Dinsdag 10 december 2019 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Café Spontane Goesting –Lenniksebaan 159, 1701 Itterbeek

Prijs professionele bierproeverij

€15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Nog 21 plaatsen vrij

Have you reached the legal drinking age?