Close
Menu

Projectleider/Operations Manager Battel

Vacature

Projectleider/Operations Manager Battel

Het Anker heeft grootse plannen met de voormalige Sint-Jozefkerk in Battel. In dit historische gebouw willen we een microbrouwerij opstarten met een bijhorende en unieke horecagelegenheid. Hierbij komt de nadruk sterk te liggen op een leuke, hippe omgeving te creëren, waar mensen graag samenkomen om elkaar te ontmoeten. We willen een thuishaven zijn voor het lokale verenigingsleven, maar tevens een aantrekkelijke bestemming zijn voor het streektoerisme.

In eerste fase zijn we voor de conceptuele uitwerking van dit project, de opvolging van de inrichtingswerkzaamheden en de opstart van de exploitatie op zoek naar een voltijdse Projectleider, die nadien de operationele werking op zich wil nemen als “Operations Manager Battel”.

Jouw job

 • Je bent in eerste fase de centrale persoon die de werkgroep ‘Project Battel’ leidt. In deze functie volg je de conceptuele uitwerking op, coördineer je de inrichtingswerken en bereid je de site voor op een publieke opening.
 • Je bent het aanspreekpunt voor alle afdelingen binnen Het Anker die ondersteuning geven aan de verschillende fases van dit project. Je organiseert en neemt deel aan allerhande overlegmomenten met interne en externe betrokkenen en zorgt voor een optimale uitwisseling van informatie.
 • Je rapporteert aan de bestuurder Battel en brengt op regelmatige basis verslag uit aan de projectgroep Battel.
 • Vanaf de opening ben je eindverantwoordelijk voor de gehele site en stuur je twee operationele departementen aan: productie en horeca. Je bent de lijm tussen de twee, de mediator, maar ook niet vies om je handen mee uit de mouwen te steken waar nodig.
 • Als Site Verantwoordelijke beheer je alle facetten van de dagelijkse werking (verkoop, productie, publieke toegankelijkheid) in lijn met de algemene werking binnen Het Anker.
 • Je draait mee in het kloppend hart van een groeiend bedrijf (Het Anker). Je bent een ware multipotential die in dit nieuwe project maar al te graag zijn/haar tanden wil zetten!

Jouw profiel

 • Je komt idealiter uit de brouwerswereld en begrijpt het gehele brouwproces naadloos. 
 • Je bent een geboren people manager. Kristalheldere communicaties, neuzen in dezelfde richting en een toffe werkplek creëren, dat zijn de kerntalenten die jou definiëren!
 • Als Project Manager in hart en nieren, goochel je met time sheets, backplanningen en strakke deadlines.
 • Je werkt procedures uit die een vlotte operationele werking van de site verzekeren en installeert een natuurlijke discipline in het team om U tegen te zeggen.
 • Je haalt je energie uit zaken op tijd te kunnen afleveren en allerhande issues op te lossen, meestal zonder enige blijk van externe erkenning voor het onzichtbare, maar cruciale werk dat er hiervoor geleverd moest worden.
 • Je woont bij voorkeur binnen een vlot bereikbare afstand van Battel.
 • Dealbreakers zijn als je onze missie en waarden niet uitdraagt in al je doen en laten.

Aanbod

We vragen op het eerste zicht misschien wat veel: de perfecte project manager, people manager en bierfanaat! Maar bij Het Anker dromen we graag en dat heeft ons nog niet al te veel ontgoocheld in het verleden. Je krijgt een unieke kans om een concept van A tot Z uit te werken om er later je vaste werkplek van te maken. Bovendien kom je terecht in een dream team, al zeggen we het zelf. Verder is er een marktconform salarispakket voorzien, inclusief bedrijfswagen.

Kan je niet wachten om te starten? Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar vacatures@hetanker.be t.a.v. Wencke Wellens

Brouwerij Het Anker
Wencke Wellens
2800 Mechelen
www.hetanker.be

Have you reached the legal drinking age?