Close
Menu

News

NL
This message is only available in Dutch.

Het Anker tijdelijk moeilijk bereikbaar

Door straat- en grondwerken in de ruime omgeving van de brouwerij zullen we een tijdje moeilijker bereikbaar zijn via de hoofdingang aan de Guido Gezellelaan. Er wordt hinder verwacht vanaf 4 januari tot begin april 2021. De brouwerijwinkel blijft doorlopend geopend. Bekijk hier onze openingsuren.

Hoe kan je ons best bereiken?
FIETS/TE VOET: vermijd de verkeershinder en laat de auto aan de kant staan. Je kan ons vlot bereiken via de achteringang aan de hoek van de Hoviusstraat en de Krankenstraat.

AUTO: het verkeer in de Guido Gezellelaan wordt beperkt tot éénrichtingsverkeer (enkel nog uitgaand verkeer richting R12). Je kan de brouwerij nog steeds bereiken door via het Rode Kruisplein de Guido Gezellelaan aan de overzijde van Het Anker te volgen. Je passeert onder het viaduct aan de Dijle en bereikt zo het gedeelte van de Guido Gezellelaan dat langs de hoofdingang van de brouwerij loopt. Opgelet: de parkeermogelijkheid aan de straatzijde is beperkt. Het is helaas niet mogelijk om te parkeren op het binnenplein van de brouwerij. Parkeren is enkel mogelijk aan de overzijde van de brouwerij, op het Rode Kruisplein (betalend).

Have you reached the legal drinking age?