Close
Menu

Keukenheld/Chef de Partie koude kant (28 uur)

Vacature

Keukenheld/Chef de Partie koude kant (28 uur)

Brasserie Het Anker is op zoek naar een dynamische en enthousiaste collega om ons keukenteam te vervoegen. Onze gasten op de brouwerijsite zijn erg hoge standaarden gewoon wat betreft heerlijke voorgerechten, salades en desserten. Ben jij de nieuwe keukenheld die dit waar zal maken?

Wij bieden:

  • Een no-nonsense team dat elkaar ondersteunt om initiatieven te nemen, een plek in onze keuken waar jij je vaardigheden verder kan ontplooien,
  • De kans om creatief mee te werken aan nieuwe recepten en deze met aangepaste bieren te proeven opdat onze gasten een sensationele smaakbeleving te wachten kan staan.
  • Een bedrijf met producten én collega’s waar je fier op kan zijn
  • Meteen een contract onbepaalde duur aan 28 uur per week van zodra we terug mogen heropenen. Als de corona- situatie meer naar de achtergrond verdwijnt, zien we je graag 38 uur per week verschijnen op de werkvloer (de tijd na het werk met een gratis biertje niet inbegrepen)

Wij vragen:

  • (Bier)bakken motivatie. Je kiest niet zomaar een job in de keuken, je kiest voor Het Anker.
  • (Whisky)tonnen kennis & keuken-passie! Door je opleiding of ervaring heb je kennis van snijwijzen, producten, een basiskennis HACCP en kan je recepten volgen.
  • Teamplayers: collega’s helpen, door dik en dun, en zelf hulp vragen wanneer nodig. Dat is wat we verwachten.
  • Een multifunctioneel bioritme: , want je weet dat je binnen horeca niet elk weekend thuis bent (& je vindt het heel fijn dat binnen dit team wel getracht wordt 1 weekend op 4 een vrij weekend te hebben).
  • Efficiënt en autonoom ingesteld, een meer dan tevreden gast is steeds prioriteit,
  • Vlotte communicatie in het Nederlands, zowel mondeling als geschreven.
  • Gelijkgezinde zielen: dealbreakers zijn de missie, visie en waarden van Het Anker niet uitdragen in al je doen en laten

En liefst ook:

  • Een gevoel voor humor.
  • Iemand die weet dat een steak tartaar niet saignant gebakken wordt
  • Een “local”, woonachtig op fietsafstand van de brouwerij

Interesse?

Stuur dan snel jouw motivatiebrief en CV via vacatures@hetanker.be

Of blaas ons van onze sokken met een filmpje waarin je jezelf en al je keuken-talenten voorstelt. 

 

Kom vervolgens naar hier om ons te ontmoeten, want we zijn met velen die willen weten of je past in ons team (en we willen uiteraard allemaal onder de indruk zijn!)

Al het voorgaande afgevinkt? Welkom bij Het Anker!

Have you reached the legal drinking age?