Close
Menu

Technieker Brouwerij Het Anker

Vacature

Technieker Brouwerij Het Anker

Brouwerij Het Anker is op zoek naar een technisch talent om ervoor te zorgen dat het brouwen en bottelen van onze onze favoriete bieren als een geoliede machine kan verlopen!

 

De collega’s in de brouwerij (Mechelen Centrum) en bottelarij (Mechelen Noord) zetten zich in voor het kwalitatief brouwen en afvullen van onze bieren en jij staat als vliegende reporter paraat als er één van de machines even niet mee zou willen.  Je kan dus vlot herstellingen en revisies uitvoeren van zowel industriële machines als technische installaties. Geen enkele elektrische, elektronische, pneumatische of hydraulische problematiek kent voor jou geheimen!  Indien nog ontbrekend, stel je een onderhoudsplan op en volg je dit mee op.  

Bij het Anker staan we nooit stil en projecten zijn er daarom àltijd in overvloed. Hierbij verwachten we volgens jouw kennis en kundes ook bijdrages en input, opdat jij ook je steentje kan bijdragen aan een een efficiënte productieomgeving.  Ook in onze Stokerij (Blaasveld) of de micro-brouwerij (Battel) kan je expertise en handigheid ingeroepen worden.

Tussendoor houden we met z’n allen de werkvloer netjes en proper & volgen we keurig de principes van 5S.

 

Het meest belangrijke kenmerk van ons team operatoren is dat we er samen, elke dag opnieuw, voor gaan om de brouw- en afvulplanning helemaal te kunnen afwerken zoals vooropgesteld, zelfs wanneer er een machine even niet mee wil. We zijn fier op onze producten én ons bedrijf!

Je bent goed in

-        Techniek en mechanica

-        Accuratesse: tot op de millimeter nauwkeurig iets instellen, yes please!

-        Problemen oplossen: jouw technisch inzicht is verbluffend. Je weet in een handomdraai uit te klaren wat er nu net die machine heeft doen vastlopen, waardoor je snel en juist alles terug aan de praat krijgt.

-        Opmaken, opvolging en uitvoering van een onderhoudsplan voor de verschillende sites

-        Initiatiefname: je ”ziet” werk dat er rondom je is, daar moet je niet voor aangesproken worden

-        Samenwerken: alleen ga je snel, samen kom je ver!

Extra geweldig

-        Ervaring in een productie-omgeving (met toegepaste besturingssystemen)

-        Technische scholing (elektriciteit of elektromechanica)

-        Flexibiliteit: een sporadische interventie op een vrijdagnamiddag of in het weekend is geen probleem

-        Woonachtig regio Mechelen

Waarom bij ons werken

Het Anker is een familiebedrijf. Dit betekent dat we elkaar bij de voornaam kennen. Althans de meeste van ons, want het beginnen er veel te worden. We zijn ondertussen met meer dan 100 medewerkers, die elke dag het beste van zichzelf geven. Laagdrempeligheid en inspraak is wat we prefereren. Samen elke dag mooie producten maken & bezorgen, is wat we doen!

Waarom nog aarzelen?

 

Hoe deze job binnenhalen

Stuur je cv en motivatiebrief door naar vacatures@hetanker.be.

Kom naar hier om ons te ontmoeten, x 3 (want je collega’s, leidinggevende en HR moeten uiteraard allemaal onder de indruk zijn!).

Al het voorgaande afgevinkt? Welkom bij de club!

Have you reached the legal drinking age?