
Molenbergavond - Whisky and Chocolate Pairing
09/11/2016
Whisky en chocolade zijn een perfecte match. Verschillende smaaktoetsen en geuren te vinden in chocolade, kan men ook aantreffen in whisky. We denken hier aan vanille, karamel, verscheidene kruiden en chocolade zelf. We proeven 4 single malt whisky’s met telkens een geselecteerde, bijpassende praline of chocolade.
Laat u deze avond verrassen door deze ongewone combinatie maar perfecte match tussen de fijne Belgische chocolade en volmondige whisky’s.
Details en reservatie
Wanneer
Woensdag 09 november 2016 - ontvangst 19u15 - start 19u30 stipt - einde ca. 21u30
Waar
Stokerij De Molenberg - Klaterstraat 1 - 2830 Blaasveld -
Gastspreker
Marc Peeters, gepassioneerd whiskyliefhebber en -kenner
Prijs
Prijs: €20 incl. 4 whisky's & 4 bijhorende pralines
Downloads
Reserveren noodzakelijk
Volzet: schrijf alsnog in. Deelnemers op de wachtlijst krijgen voorrang op een eventuele extra editie