Close
Menu

Uitbater Maneblusser City

Vacature

Uitbater Maneblusser City

Jouw job!

Jouw prioriteiten zijn duidelijk: je bent hét gezicht van de restobar extern maar ook het eerste aanspreekpunt voor je team. Je weet van aanpakken en door jouw organisatietalent sta je niet alleen in voor de volledige werking, maar zet je ook door verschillende evenementen en hospitality Maneblusser City duidelijker op de kaart.

Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk voor het team. Als uitbater hou je steeds oog op het groter geheel, maar zie je ook het werk en springt in waar nodig in alle afdelingen van het restaurant want jullie zijn één team.

Als uitbater heb je een eindverantwoordelijkheid en rapporteer je terug aan Het Anker. Je houdt ook een nauwe band met je collega’s daar en maakt gebruik van de expertise en processen binnen de algemene werking van Het Anker. Zo werk je bijvoorbeeld samen met het eventteam van Het Anker aan een evenementenkalender en met de backoffice aan reserveringsvoorwaarden.

Je hebt flair zodat personeel en klanten graag met jou in dialoog gaan. Zo kan je eventuele opmerkingen ombouwen tot opportuniteiten. Wanneer er aanvragen van klanten komen, bekijk je die grondig en werk je samen met je team en de klant een gepaste formule uit. Het werk zit er pas op als de klant je vertelt dat het geslaagd was.

Stilzitten is niks voor jou: lege dagen in de agenda doen jou meteen in actie schieten. Je bedenkt graag activiteiten, werkt deze vervolgens uit en maakt ze bekend door middel van online & offline communicatie. Een afterwork, een zomerbar, een mega-BBQ, … niets is te gek en een uitdaging kan je wel smaken. Samen met jouw team zorgen jullie ervoor dat al deze ideetjes perfect worden uitgevoerd.

De nodige IT-tools & administratie in horeca zoals personeelsplanning, facturatie, bestellingen etc. zijn geen onbekenden voor jou en na een inwerkperiode kan je hier vlot mee aan de slag.

Je werkt zelfstandig en hebt al ervaring in een soortgelijke rol, of kent de verantwoordelijkheden die aan een management functie gekoppeld zijn. Je beseft dat jouw succes afhankelijk is van de tevredenheid van de klanten én jouw medewerkers.

Vereist profiel:

 • Je hebt de nodige horeca flair en bent een gastheer/vrouw in hart en nieren.
 • De operationele eindverantwoordelijkheid onderschat je niet. Je beheert de zaak alsof het de jouwe is en weet zelf wanneer je beschikbaarheid noodzakelijk is.
 • Van een drukke service krijg je een kick. Je ziet het als een uitdaging om orde te brengen in chaos en processen steeds weer te verbeteren.
 • Je hebt kennis en kunde in het opzetten van events. Je behoudt het overzicht, maar zet ook de puntjes op de ‘i’ waar nodig.
 • Aan het managen van een team heb je een kluif, maar je gelooft in je mensen. Door jouw inzet en betrouwbaarheid, win je het vertrouwen van het team en haal je zo op een positieve manier het beste uit het hele team.
 • Je hebt horeca inzicht en ervaring en bent stressbestendig. Zo weet je ook dat deze rol de nodige flexibiliteit zal vergen maar dat jouw positieve ingesteldheid, het verschil kan maken.
 • Communicatie skills zijn je aangeboren en zet je moeiteloos in om boodschappen over te brengen.
 • Jouw ervaring en levenswijsheid brengt rust in het team.

Wat kan je verwachten?

 • Je werkt voltijds (38u/week) volgens een variabel uurrooster. Een uitdagende functie, waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn.
 • Je beheert je eigen agenda en werktijden
 • Contract van onbepaalde duur
 • Een gloednieuwe werkomgeving waarin er veel ruimte is voor groei en waar alle ideeën welkom zijn.

 

Interesse?

Stuur dan snel jouw motivatiebrief en CV via vacatures@hetanker.be

Kom vervolgens naar hier om ons te ontmoeten, x 3 (want je collega’s, leidinggevende en HR moeten uiteraard allemaal onder de indruk zijn!).

Al het voorgaande afgevinkt? Welkom bij de club!

 

 

 

Downloads

Have you reached the legal drinking age?