Close
Menu

News

NL
This message is only available in Dutch.

1 jaar Batteliek

24/03/2023 to 26/03/2023

Op 25 maart blaast Batteliek zijn eerste verjaardagskaarsje uit en dat vieren we graag samen met jou! Hou daarom 24, 25 en 26 maart alvast vrij want er staan leuke verrassingen op de planning.

Vrijdag: Bestel een heerlijke chocolademoussetaartje met kersen en krijg er gratis een Pandora bier 25cl of een Frambozen-limonade 25cl bij

Zaterdag: Beleef het stoken van Batteliek gin mee vanop de eerste rij.  Om 11u30 en 14u30 vertelt de stoker het Batteliek verhaal en alle in and outs van het stoken. Heb je een andere vraag? Geen probleem, de stoker staat voor jullie klaar. 

Zondag: Live muziek in Batteliek. Geniet van 14u00-15u30 mee van de Mechelse coverband Tolk. Pop-Rock in het Nederlands ... Engelse pareltjes worden vertaald. De klassiekers van de Lage Landen worden daarbij niet vergeten! ... Dit alles met een hard, grappig of melancholisch kantje! ...Tolk’t u mee? 

Uiteraard kan je die week ook gewoon terecht in Batteliek om ons aanbod te ontdekken. Misschien verrassen we je nog met een extra actie ;-)

Reserveer hier je tafel.

Have you reached the legal drinking age?