Close
Menu

Zaal- en Barmedewerker Batteliek (38u)

Vacature

Zaal- en Barmedewerker Batteliek (38u)

Batteliek? Batteliek is een plek waar uitvinden en ontdekken één worden in de voormalige kerk van Battel. Dat is het opzet van Batteliek. Binnen onze Batteliek-wereld maken we bieren, spirits, alcoholvrije dranken en serveren we eten. Zin om jezelf mee onder te dompelen in een wereld van goesting, creatie en zelfgemaakt aanbod? Begin alvast de vacature te ontdekken!

 

 

De Batteliek-wereldreiziger…

… Is een curieuze neus!

Op ontdekking gaan in een wereld waar alles kan. Bier met kaas? Gaan we direct proeven! Limonade met hop? Klinkt raar, maar we doen het.

Een voorliefde voor proeven en vergelijken + Nooit genoeg weten + Blijvend kunnen en willen ontdekken zijn absolute basisvoorwaarden!

 

… Heeft zin om zijn ervaringen in de Batteliek-wereld te delen!

Liefde voor het vak, liefde voor de uitvindingen, liefde voor het ontdekte. Deze liefde komt tot bij de klant door wat je doet en zegt. Zodat ze onze wereld niet alleen zien, maar ook proeven.

 

… Heeft wandelschoenen aan!

Werken in de horeca betekent wandelen. Gaan, gaan en blijven gaan. Net zoals de wereldreiziger staan we nooit stil. We lopen rond, enthousiast en ontspannen. En op het einde van de dag? Dan genieten we nog eens na!

 

… Beseft dat reizen een job is met aangepaste uren!

Dus ook in de avond en in het weekend. En af en toe kom je mee inspringen. Leuk toch? Flexibiliteit is eigen aan de sector, maar werkt ook in twee richtingen.

 

… Blijft niet binnen de grenzen!

Je weet dat je meer kan dan bedienen en daar rekenen wij ook op! Een dag mee brouwen? Social media beheren? Een naam voor een bier verzinnen? De planning opstellen? Proeverijen begeleiden? Rekrutering? Je wordt betrokken bij beslissingen groot en klein.

 

Wat krijg je in ruil…

… Een nieuwe uitdaging in een vernieuwde setting!

Batteliek is een microbrouwerij, - stokerij, - en limonaderij met restobar in de voormalige kerk van Battel. Ondernemingsgezindheid is wat de setting uitademt en voortbrengt! Je legt voortdurend mee bouwstenen in deze unieke wereld.

 

… Een mooie afwisseling tussen werk en vrije tijd!

Eens een citytrip doen omdat je vier dagen op rij vrij bent? Dat kan.

 

Bij voorkeur…

… Heb je ervaring in horecawerk;

… Ben je een teamplayer;

… Een “local”, woonachtig op fietsafstand van Battel;

 

Waarom werken bij Batteliek?

Batteliek maakt deel uit van Het Anker, de Mechelse stadsbrouwerij en nog steeds een echt familiebedrijf. De kerk van Battel is omgedoopt tot een heuse smaaktempel in een unieke setting. Waan jezelf even de verbaasde reiziger die de Industriële Revolutie van dichtbij meemaakt. Mogelijkheden die ongeëvenaard zijn doen je dromen over de gekste dingen. Ook die gekke dingen zijn mogelijk. Toch bij ons. Je krijgt hier echt de kans om mee te bouwen aan en niet gewoon een onderdeel te zijn van.

 

Dat sluit nauw aan bij de visie van Het Anker. Inspraak geven aan mensen, geloven in mensen en mensen zichzelf laten zijn op de werkvloer. Zo willen we je alle kansen geven om je kernopdracht te vervullen: mensen verwennen in de Batteliek-wereld zodat ze willen terugkomen!

 

Hoe deze job binnenhalen?

Stuur je cv en motivatiebrief door naar vacatures@hetanker.be. Of, voor de echte dare devils, verras ons met een leuk filmpje van jezelf!

Kom naar hier om ons te ontmoeten. Al het voorgaande afgevinkt? Welkom bij de club!

 

Have you reached the legal drinking age?