Close
Menu

Zaal- en keukenmedewerker

Vacature

Zaal- en keukenmedewerker

Batteliek? Batteliek is een plek waar uitvinden en ontdekken één worden in de voormalige kerk van Battel. Binnen onze Batteliek-wereld maken we bieren, spirits, alcoholvrije dranken en serveren we eten. Zin om jezelf mee onder te dompelen in een wereld van goesting, creatie en zelfgemaakt aanbod? Begin alvast de vacature te ontdekken!

 

ZAAL- én KEUKENMEDEWERKER (38u/week)

De Batteliek-duizendpoot

... is er één uit de duizenden

Je wil de klant niet alleen rechtstreeks bereiken tijdens de service, maar je haalt evenveel voldoening uit een gerecht klaarmaken.

… heeft wandelschoenen aan

Werken in de horeca betekent wandelen: gaan, gaan en blijven gaan. We lopen rond, enthousiast en ontspannen. En op het einde van de dag? Dan genieten we samen nog eens na.

… heeft zin om zijn ervaringen in de Batteliek te delen

Liefde voor het vak, liefde voor de uitvindingen, liefde voor team play. Dit komt tot bij de klant door wat je doet en zegt. Je maakt er een erezaak van om klanten een fantastische beleving aan te bieden.

… vindt in onze keuken zijn tweede thuis!

Als je graag in een ’biergebonden’ wereldkeuken werkt, in teamverband steeds de gast wilt verbazen met nieuwe smaken, vertrouwd bent met verschillende snijwijzen, kooktechnieken, de hygiëneregels, … 

… is van alle markten thuis!

Je staat graag in de zaal om onze klanten een heerlijke tijd te bezorgen, maar slooft jezelf even graag uit tussen de kookpotten in de keuken. Je hebt affiniteit met de wereldkeuken en je serveert het eten volgens de gewenste grootte. Maar je bent ook een curieuze neus die steeds wil bijleren.

… beseft dat reizen elke dag is!

Dus ook in de avond en in het weekend. Een vrije zaterdag of zondag om de twee weken komt wel standaard voor in je uurrooster.

… blijft niet binnen de grenzen!

Buiten je standaardtaken sta je ook open voor meer. Ondersteuning bieden bij het uitdenken van recepturen? Bestellingen doen? Een dag mee brouwen? Een naam voor een bier verzinnen? De planning opstellen? Proeverijen begeleiden? Rekrutering? Je kan – indien gewenst -  betrokken zijn bij beslissingen groot en klein.

 

Wat krijg je in ruil…

… Een nieuwe uitdaging in een nieuwe setting!

Batteliek is een microbrouwerij, - stokerij, - en limonaderij met restobar in de voormalige kerk van Battel. Ondernemingsgezindheid is wat de setting uitademt en voortbrengt! Je creëert voortdurend mee nieuwe dimensies binnen onze Batteliek-werking.

… Een correcte verloning met toekomstperspectief!

We werken met een toekomstgerichte verloningsstrategie. En binnen Het Anker geven we graag kansen, misschien grijp je er wel een?

… Een mooie afwisseling tussen werk en vrije tijd!

Elk weekend (vrijdag-zondag) heb je een dag vrij.

 

Wij vragen…

… Ongebreidelde inzet en tomeloos enthousiasme. Binnen de horecawereld wordt er soms veel gevraagd en hard gewerkt. Dit doe je met plezier, elke dag opnieuw.

… een uitmuntende kennis van het Nederlands. We merken dat dit essentieel is om binnen het team een vlotte samenwerking te hebben.

… een teamplayer “pur sang”. Solisten passen niet in onze constellatie, we zijn een groep die er samen staat, met en voor elkaar.

 

Bij voorkeur…

… heb je ervaring in horecawerk;

… ben je bekend met de HACCP-wetgeving;

… een “local”, woonachtig op fietsafstand van Battel;

 

Waarom werken bij Batteliek?

Batteliek maakt deel uit van Het Anker, de Mechelse stadsbrouwerij en nog steeds een echt familiebedrijf. De kerk van Battel is omgedoopt tot een heuse smaaktempel in een unieke setting. Waan jezelf even de verbaasde reiziger die de Industriële Revolutie van dichtbij meemaakt. Mogelijkheden die ongeëvenaard zijn doen je dromen over de gekste dingen. Ook die gekke dingen zijn mogelijk. Toch bij ons. Je krijgt hier echt de kans om mee te bouwen aan en niet gewoon een onderdeel te zijn van.

 

Dat sluit nauw aan bij de visie van Het Anker. Inspraak geven aan mensen, geloven in mensen en mensen zichzelf laten zijn op de werkvloer. Zo willen we je alle kansen geven om je kernopdracht te vervullen: mensen verwennen in de Batteliek-wereld zodat ze willen terugkomen!

 

Hoe deze job binnenhalen?

Stuur je cv en motivatiebrief door naar vacatures@hetanker.be. Of, voor de echte dare devils, verras ons met een leuk filmpje van jezelf!

Kom naar hier om ons te ontmoeten. Al het voorgaande afgevinkt? Welkom bij de club!

 

Have you reached the legal drinking age?