Close
Menu

CHEF DE PARTIE BATTELIEK (38u/week)

Vacature

CHEF DE PARTIE BATTELIEK (38u/week)

Batteliek? Batteliek is een plek waar uitvinden en ontdekken één worden in de voormalige kerk van Battel. Dat is het opzet van het nieuwste project van Het Anker. Binnen onze Batteliek-wereld maken we bieren, spirits, alcoholvrije dranken en serveren we eten. Zin om jezelf mee onder te dompelen in een wereld van goesting, creatie en zelfgemaakt aanbod? Begin alvast de vacature te ontdekken!

 

CHEF DE PARTIE BATTELIEK (38u/week)

 

De Batteliek-keukenheld…

… vindt in onze keuken zijn tweede thuis!

Als je graag in een ’biergebonden’ wereldkeuken werkt, nieuwe gerechtjes uitvindt, in teamverband steeds de gast wilt verbazen met nieuwe smaken, vertrouwd bent met verschillende snijwijzen, kooktechnieken, de hygiëneregels, … 

Als chef de partie heb je de basiskennis om vlot mee te draaien in de service.

… is van alle markten thuis!

Dat bedoelen we niet alleen figuurlijk. Je weet wat seizoensgebonden koken is, je hebt affiniteit met de wereldkeuken en je serveert het eten volgens de gewenste grootte. Maar je bent ook een curieuze teamplayer die steeds wil bijleren.

… beseft dat reizen elke dag is!

Dus ook in de avond en in het weekend. Een vrije zaterdag of zondag om de twee weken komt wel standaard voor in je uurrooster.

… blijft niet binnen de grenzen!

Je weet dat je meer kan dan koken en daar rekenen wij ook op. Ondersteuning bieden bij het uitdenken van recepturen? Bestellingen doen? Social media beheren? Een naam voor een bier verzinnen? De planning opstellen? Proeverijen begeleiden? Rekrutering? Je kan betrokken zijn bij beslissingen groot en klein.

 

Wat krijg je in ruil…

… Een nieuwe uitdaging in een nieuwe setting!

Batteliek is een microbrouwerij, - stokerij, - en limonaderij met restobar in de voormalige kerk van Battel. Ondernemingsgezindheid is wat de setting uitademt en voortbrengt! Je creëert voortdurend mee nieuwe dimensies binnen onze Batteliek-werking.

De band met je eten staat altijd centraal, maar door de nooit geziene creativiteit die je hier kan krijgen nemen we een extra stap!

… Een correcte verloning met toekomstperspectief!

We werken met een toekomstgerichte verloningsstrategie. En binnen Het Anker geven we graag kansen, misschien grijp je er wel een?

… Een mooie afwisseling tussen werk en vrije tijd!

Elk weekend (vrijdag-zondag) heb je een dag vrij.

 

Bij voorkeur…

… heb je ervaring in horecawerk;

… ben je bekend met de HACCP-wetgeving;

… een teamplayer;

… een “local”, woonachtig op fietsafstand van Battel;

 

Waarom werken bij Batteliek?

Batteliek maakt deel uit van Het Anker, de Mechelse stadsbrouwerij en nog steeds een echt familiebedrijf. De kerk van Battel is omgedoopt tot een heuse smaaktempel in een unieke setting. Waan jezelf even de verbaasde reiziger die de Industriële Revolutie van dichtbij meemaakt. Mogelijkheden die ongeëvenaard zijn doen je dromen over de gekste dingen. Ook die gekke dingen zijn mogelijk. Toch bij ons. Je krijgt hier echt de kans om mee te bouwen aan en niet gewoon een onderdeel te zijn van.

 

Dat sluit nauw aan bij de visie van Het Anker. Inspraak geven aan mensen, geloven in mensen en mensen zichzelf laten zijn op de werkvloer. Zo willen we je alle kansen geven om je kernopdracht te vervullen: mensen verwennen in de Batteliek-wereld zodat ze willen terugkomen!

 

Hoe deze job binnenhalen?

Stuur je cv en motivatiebrief door naar vacatures@hetanker.be. Of, voor de echte dare devils, verras ons met een leuk filmpje van jezelf!

Kom naar hier om ons te ontmoeten. Al het voorgaande afgevinkt? Welkom bij de club!

 

Have you reached the legal drinking age?