Close
Menu

Nouvelle

NL
Ce communiqué est uniquement disponible en néerlandais.

Ankeravond On Tour Lier | Café In De Gloria

07/02/2019

Op donderdag 7 februari trekt Het Anker On Tour naar Lier. Voor deze Ankeravond zijn we te gast bij Café In De Gloria, meermaals verkozen tot beste café in Lier (2015-2016). Dirk en Karin houden hun zaak alle dagen open en sluiten nooit voor middernacht. De gezellige sfeer, de betere muziek en de uitgebreide bierkaart maken van dit bruin stadscafé een vast afspreekpunt voor veel Lierenaars.

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van de sympathieke Bert Mattys leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op donderdag 07 februari in Café In De Gloria met de sympathieke zytholoog Bert Mattys!

Details en reservatie

Wanneer

Donderdag 07 februari 2019 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Café In De Gloria - Grote Markt 2, 2500 Lier

Prijs professionele bierproeverij

€15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

 

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Nog 2 plaatsen vrij

Avez-vous l’âge légal
pour consommer de l’alcool ?