Close
Menu

Nouvelle

NL
Ce communiqué est uniquement disponible en néerlandais.

Ankeravond On Tour Aalst | Café De Steeg

04/04/2019

Op donderdag 4 april trekt Het Anker On Tour naar Aalst. Deze keer zijn we te gast bij Café De Steeg, een gezellige bruine kroeg voor jong en oud met meer dan 100 bieren op de kaart. Achter de bar vind je uitbater Guy (‘Guyken’ voor de vrienden) die graag een babbeltje slaat met zijn klanten. Geen wonder dus dat Guyken en De Steeg erg geliefd zijn bij de Oilsjtenaren.

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van de sympathieke Bert Mattys leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op  donderdag 4 april in Café De Steeg met de sympathieke zytholoog Bert Mattys!

Details en reservatie

Wanneer

Donderdag 4 april 2019 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Café De Steeg - Sint-Jorisstraat 6, 9300 Aalst

Prijs professionele bierproeverij

€15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

 

Reserveren noodzakelijk

Nog 3 plaatsen vrij

Avez-vous l’âge légal
pour consommer de l’alcool ?