Close
Menu

Nouvelle

NL
Ce communiqué est uniquement disponible en néerlandais.

Ankeravond On Tour Bilzen | Café Bij Guske

24/06/2019

Op maandag 24 juni trekt Het Anker On Tour naar het landelijke Rosmeer, deelgemeente van Bilzen. We zijn er te gast in Café Bij Guske, in 2015 nog verkozen tot beste café van Bilzen. Het gezellige dorpscafé van Gus & Gwenny is ideaal gelegen op het Limburgse fietsroutenetwerk, en is gekend voor het ruime terras, de biljart, de voetbaltafel en natuurlijk ook voor de uitgebreide bierkaart!

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van een sympathieke zytholoog/bierkenner leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op maandag 24 juni in Café Bij Guske!

Details en reservatie

Wanneer

Maandag 24 juni 2019 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Café Bij Guske - Rosmeerstraat 24, 3740 Rosmeer (Bilzen)

Prijs professionele bierproeverij

€15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

Reserveren noodzakelijk

Volzet: schrijf alsnog in. Deelnemers op de wachtlijst krijgen voorrang op een eventuele extra editie

Avez-vous l’âge légal
pour consommer de l’alcool ?