Close
Menu

Nouvelle

NL
Ce communiqué est uniquement disponible en néerlandais.

Ankeravond On Tour Koersel | 't Bierhuis

12/11/2019

Op dinsdag 12 november houden we onze Het Anker On Tour in Koersel. We zijn te gast bij ’t Bierhuis. Een gezellig biercafé voor jong en oud. Het ruime aanbod van 70 verschillende bieren weet menig bierliefhebber te bekoren. Wim Everts legt zijn klanten graag in de watten met leuke karaokeavonden, lekkere BBQ’s en verscheidene optredens. ’t Bierhuis is the place to be voor echt (bier-)plezier!

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van een sympathieke zytholoog/bierkenner leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op dinsdag 12 november in ''t Bierhuis' - Koersel.

Details en reservatie

Wanneer

Dinsdag 12 november 2019 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

't Bierhuis – Pieter Vanhoudtstraat 64, 3582 Koersel 

Prijs professionele bierproeverij

€15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Volzet: schrijf alsnog in. Deelnemers op de wachtlijst krijgen voorrang op een eventuele extra editie

Avez-vous l’âge légal
pour consommer de l’alcool ?