Close
Menu

Nouvelle

NL
Ce communiqué est uniquement disponible en néerlandais.

Ankeravond On Tour Sint Amands | Cuytegemhoeve

13/02/2020

Op donderdag 13 februari trekt het Anker On Tour naar Sint-Amands. We zijn er te gast bij de Cuytegemhoeve, waar de koeienstal werd ingericht als biercafé. Dankzij authentieke elementen als een Leuvense stoof en oude landbouwwerktuigen houden we onze avond in een gezellige kroeg. Marc Segers schenkt er naast tal van andere bieren ook de Cuytegemse, een donker hoevebier dat gekend staat als streekproduct.

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- en whiskyproeverij. Je zal de bieren van Het Anker ontdekken en hun smaakprofiel leren definiëren. Kan jij na deze avond de vier verschillende kruiden herkennen die in Gouden Carolus Tripel zitten? Dat dit bier de basis is voor het distilleren van een Belgische whisky die al 20 internationale prijzen gewonnen heeft, wist je misschien al. Maar hoe dat precies in zijn werk gaat en welke toetsen je in onze whisky kan proeven, ontdek je tijdens de Ankeravond.

Je leert tijdens deze avond niet alleen de wondere wereld van bier en whisky kennen, maar ook het eeuwenoude verhaal van Het Anker. Stokers werden brouwers, brouwers werden stokers. En zo is de cirkel rond.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op donderdag 13 februari in de Cuytegemhoeve te St. Amands

Details en reservatie

Wanneer

donderdag 13 februari | 19u30 - 21u30, ontvangst vanaf 19u15

Waar

Cuytegemhoeve – Kuitegemstraat 61, 2890 Sint-Amands

Prijs professionele bierproeverij

€15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Volzet: schrijf alsnog in. Deelnemers op de wachtlijst krijgen voorrang op een eventuele extra editie

Avez-vous l’âge légal
pour consommer de l’alcool ?