Close
Menu

Digital marketeer E-commerce & Community beheer

Vacature

Digital marketeer E-commerce & Community beheer

In het hart van het marketingteam van Het Anker is plaats voor een extra collega die het beheer en de verdere activatie van de webshop en ‘Gouden Cirkel’ community op zich neemt.

Klinkt dat als iets voor jou? Dan mag je je hieraan verwachten: 

 

De afgelopen jaren is de omvang van de webshop sterk gegroeid. Hier ligt dan ook het belangrijkste deel van je job. Je wordt het aanspreekpunt voor het dagelijks beheer van dit verkoopplatform, zowel in communicatie met onze klanten als voor de continue opvolging met externe leveranciers. Je tilt via gerichte optimalisaties van assortiment, verpakking, fulfillment en conversie optimalisatie de online winkel naar een hoger niveau.


Onze wereldwijde fans verenigden zich de laatste jaren met duizenden in de ‘Gouden Cirkel’. Deze community wordt verwend met exclusieve aanbiedingen, speciale evenementen en krijgt het laatste nieuws rechtstreeks uit de brouwerij en stokerij. Als beheerder ben je het aanspreekpunt ter ondersteuning van de verschillende afdelingen die al dit leuks produceren/organiseren. Je verzorgt eveneens het dagelijks beheer en de administratieve ondersteuning hiervoor. Er zijn ook concrete plannen om een Gouden Cirkel voor professionele klanten op te starten... Hierin kan je je binnenkort ook vastbijten!

 

Voor beide delen van je job ben je de schakel tussen verschillende teams en het centrale aanspreekpunt die alle facetten nauwkeurig in het oog houdt. Daarom zijn we op zoek naar iemand die communicatief sterk is en planmatig werkt. Je hebt een eerste relevante werkervaring van minstens 2 jaar.

JE BENT GOED IN

-         Conversie optimalisatie van een webshop

-         Nauwkeurig werken, ook tegen vooropgestelde deadlines

-         Open en duidelijk communiceren

-         Samenwerken: je hebt een sleutelfunctie binnen de werking van Het Anker

-         Initiatief nemen: je arendsoog spot elke kans die zich voordoet en je hebt de hands-on-mentaliteit die nodig is om die uit te werken.

-         Planmatig werken, in goede samenhang met externe leveranciers en interne afdelingen

EXTRA GEWELDIG

-         Een goede kennis van het Frans en Engels

-         Ervaring met een CMS systeem

-         Je woont in regio Mechelen

WAAROM BIJ ONS WERKEN

Het Anker is een familiebedrijf. Dat betekent dat we elkaar bij de voornaam kennen. Althans de meeste van ons, want het beginnen er veel te worden. We zijn ondertussen met een 100tal medewerkers, die elke dag het beste van zichzelf geven. Laagdrempeligheid en inspraak is wat we prefereren. Samen elke dag mooie producten maken en bezorgen is wat we doen!

HOE DEZE JOB BINNENHALEN

Stuur je cv en motivatiebrief door naar vacatures@hetanker.be. Of pak het wat minder traditioneel aan en blaas ons van onze sokken met een zelf opgenomen video om jezelf even voor te stellen! Kom vervolgens 3 keer naar hier om ons te ontmoeten (want je collega’s, leidinggevende en HR moeten uiteraard allemaal onder de indruk zijn!). Al het voorgaande afgevinkt? Welkom!

Avez-vous l’âge légal
pour consommer de l’alcool ?