Close
Menu

Student voor onthaal voltijds september

Vacature

Student voor onthaal voltijds september

Brouwerij Het Anker is op zoek naar een enthousiaste student die graag de hotelgasten en bezoekers een delight experience geeft. Ben jij een energieke duizendpoot en is stilzitten niet je ding? Ben je nog zoekende naar een studentenjob en kan je niet wachten om te beginnen in één van de mooiste plekken in Mechelen?
Wacht dan niet langer! We zoeken voor de de hele maand september een student die zich voltijds wil smijten in een nieuwe uitdaging. Indien je wil kan je ook tijdens de weekends in het schooljaar deel uitmaken van ons team.

Je bent goed in

 • Enthousiast bezoekers verder helpen: check-in & check-out van hotelgasten, reservaties in de brasserie, ontvangst van grote groepen voor rondleidingen, klanten in de shop etc.
 • Het hoofd koel houden: met momenten moet je echt kunnen prioritiseren omdat alles soms even samenkomt.
 • Je spierballen oprollen: je vult regelmatig ook de stock verder aan, wat betekent dat je bakken met bier kan verplaatsen en bij aanvult in de winkel.
 • Nederlands en Engels. Frans beheers je de basis of net dat extraatje meer.
 • ICT-toepassingen: je kan overweg met kassa-systemen, betaalterminals, printers etc.
 • Je voorkomen te verzorgen, want in je functie ben je hét uithangbord van ons bedrijf!
 • Flexibiliteit: je werkt in shiften en daar horen ook weekends bij.
 • Samenwerken: alleen ga je snel, samen kom je verder! 

Extra geweldig

 • Woonachtig regio Mechelen
 • Meer kunnen komen tijdens schoolvakanties of als je wordt opgeroepen
 • Je bent tijdens de zomer reeds beschikbaar om meerdere dagen opleiding te volgen

Waarom bij ons werken

Het Anker is een familiebedrijf. Dit betekent dat we elkaar bij de voornaam kennen. Althans de meeste van ons, want het beginnen er veel te worden. We zijn ondertussen met meer dan 100 medewerkers, die elke dag het beste van zichzelf geven. Laagdrempeligheid en inspraak is wat we prefereren. Samen elke dag mooie producten maken of klanten een fantastische beleving aanbieden is wat we doen!

Bovendien zijn we einde 2019 gestart met een erg cool project. We nemen het woord zelfsturing niet graag in de mond, maar daar heeft het wel veel mee te maken. Een groepje collega’s  is letterlijk terug aan de tekentafel gaan zitten om te kijken hoe we alles zo eenvoudig mogelijk kunnen organiseren en de beslissingen daar houden waar ze het meest relevant zijn. In feite komt het hierop neer: we gaan simpelweg anders organiseren opdat zij die willen, ook kunnen en mogen & waar we vooral goesting krijgen om te “willen”!

 

Interesse?

Stuur dan snel jouw motivatiebrief en CV via vacatures@hetanker.be

Kom vervolgens naar hier om ons te ontmoeten, x 3 (want je collega’s, leidinggevende en HR moeten uiteraard allemaal onder de indruk zijn!).

Al het voorgaande afgevinkt? Welkom bij de club!

 

Avez-vous l’âge légal
pour consommer de l’alcool ?