Close
Menu

Zaal- en barmedewerker Batteliek

Vacature

Zaal- en barmedewerker Batteliek

Batteliek? Batteliek is een plek waar uitvinden en ontdekken één worden. Dat is het opzet van het nieuwe project van brouwerij Het Anker. Binnen onze Batteliek-wereld maken we alcoholvrije dranken, spirits, bieren en serveren we eten. Zin om jezelf mee onder te dompelen in een wereld van goesting, creatie en zelfgemaakt aanbod? Begin alvast maar de vacature te ontdekken!

De Batteliek-wereldreiziger…
… Is een curieuze neus!
Op ontdekking gaan in een wereld waar alles kan. Bier met kaas? Gaan we direct proeven! Limonade met hop? Klinkt raar, maar we doen het.
Een voorliefde voor proeven en vergelijken + Nooit genoeg geweten hebben + Blijvend kunnen en willen ontdekken zijn absolute basisvoorwaarden!
… Heeft zin om zijn ervaringen in de Batteliek-wereld te delen!
Liefde voor het vak, liefde voor de uitvindingen, liefde voor het ontdekte. Deze liefde komt tot bij de klant door wat je doet en zegt. Zodat ze onze wereld niet alleen zien maar ook proeven.
… Heeft wandelschoenen aan!
Werken in de horeca betekent wandelen. Gaan, gaan en blijven gaan. Net zoals de wereldreiziger staan we nooit stil. We lopen rond, enthousiast en ontspannen. En op het einde van de dag? Dan genieten we nog eens na!
… Beseft dat reizen een job is met aangepaste uren!
Dus ook in de avond en in het weekend. En af en toe kom je mee inspringen. Leuk toch? Flexibiliteit is eigen aan de sector, maar werkt ook in twee richtingen. Een vrij weekend op geregelde tijdstippen? Deal.
… Blijft niet binnen de grenzen!
Je weet dat je meer kan dan bedienen en daar rekenen wij ook op! Tappen? Afruimen? Borden lopen? Een naam voor een bier verzinnen? De planning opstellen? Proeverijen begeleiden? Rekrutering? Het hoort er allemaal bij dankzij het Anders Organiseren project van brouwerij Het Anker. Je voert zowel directe als indirecte taken uit.

Wat krijg je in de ruil…
… Een nieuwe uitdaging in een nieuwe setting!
Batteliek wordt een microbrouwerij, - stokerij, - en limonaderij! Ondernemingsgezindheid is wat de setting uitademt en voortbrengt! Je legt voortdurend mee bouwstenen in deze unieke wereld.
… Een correcte verloning met toekomstperspectief!
We werken met een toekomstgerichte verloningsstrategie. En binnen Het Anker geven we graag kansen, misschien grijp je er wel één?
… Een mooie afwisseling tussen werk en vrije tijd!
Je krijgt een vrij weekend (frequentie hangt af van het team).

Bij voorkeur…
… Heb je ervaring in horecawerk;
… Een teamplayer;
… Een “local”, woonachtig op fietsafstand van Battel.

Waarom werken bij Batteliek?
Batteliek maakt deel uit van Het Anker, de Mechelse stadsbrouwerij. De kerk van Battel wordt omgedoopt tot een heuse smaaktempel in een unieke setting. Waan jezelf even de verbaasde reiziger die de Industriële Revolutie van dichtbij meemaakt. Mogelijkheden die ongeëvenaard zijn doen je dromen over de gekste dingen. Ook die gekke dingen zijn mogelijk. Toch bij ons. Je krijgt hier echt de kans om mee te bouwen aan en niet gewoon een onderdeel te zijn van.
Dat sluit nauw aan bij de visie van Het Anker. Inspraak geven aan mensen, geloven in mensen en mensen zichzelf laten zijn op de werkvloer. En je collega’s ook kennen, bij de voornaam. Zo willen we u alle kansen geven om je kernopdracht te vervullen: mensen verwennen in de Batteliek-wereld zodat ze willen blijven!

Hoe deze job binnenhalen?
Stuur je cv en motivatiebrief door naar vacatures@hetanker.be. Of, voor de echte dare devils, verras ons met een leuk filmpje van jezelf!
Kom naar hier om ons te ontmoeten, x 3 (want je collega’s, leidinggevende en HR moeten uiteraard allemaal onder de indruk zijn!). Al het voorgaande afgevinkt? Welkom bij de club!

Avez-vous l’âge légal
pour consommer de l’alcool ?