Close
Menu

Administratief Logistiek Medewerker

Vacature

Administratief Logistiek Medewerker

Brouwerij Het Anker is op zoek naar een administratieve duizendpoot om de gehele logistieke puzzel te leggen tussen het bottelen van onze favoriete bieren en de aflevering bij onze klanten. Op onze site te Mechelen-Noord is er een plekje vrijgekomen en misschien ben jij wel dé geknipte kandidaat om ons team te vervoegen!

 

Wanneer onze klanten een bestelling plaatsen of een vraag hebben, dan mailen ze onze Customer Service, die hen zo snel en goed mogelijk verder helpen als ze kunnen. Vervolgens neemt het logistieke team over. Zij zijn masters in het beheer van het hele magazijngebeuren en de logistieke verwerking richting afleverpunten. Zij organiseren interne transporten, verwerken logistiek en administratief het leeggoed, duiken af en toe mee in het magazijn om een handje toe te steken, volgen schadedossiers op en maken interne aankooporders aan. Zij organiseren en staan ook in voor de afhandeling van de planning, het voorraadbeheer en de transporten voor verpakkingsopdrachten bij maatwerkbedrijven. 

Dit vereist een diep gestructureerd en proactief brein met een “opgeruimd in het juiste vakje”-attitude waar alleen Marie Kondo jaloers op kan zijn!

 

Het meest belangrijke kenmerk van ons logistiek team is dat ze er eer uithalen om zaken tijdig én kwalitatief te kunnen afleveren. We zijn fier op onze producten én ons bedrijf!

Je bent goed in

-          Microsoft Office-toepassingen

-          Talen: mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands. Frans en Engels dient basisniveau te zijn

-          Logica en administratief structureren

-          Meerdere ballen tegelijk in de lucht houden: stressbestendigheid is niet optioneel!

-          Accuratesse: een punt is een punt en een komma is een komma

-          Problemen oplossen: de Sherlock Holmes in jou verdiept zich graag in het uitpluizen van afwijkingen of openstaande vraagstukken 

-          Samenwerken: alleen ga je snel, samen kom je ver!

Extra geweldig

-          Logistieke werkervaring

-          Vertrouwdheid met Navision

-          Woonachtig regio Mechelen

  

Waarom bij ons werken

Het Anker is een familiebedrijf. Dit betekent dat we elkaar bij de voornaam kennen. Althans de meeste van ons, want het beginnen er veel te worden. We zijn ondertussen met meer dan 100 medewerkers, die elke dag het beste van zichzelf geven. Laagdrempeligheid en inspraak is wat we prefereren. Samen elke dag mooie producten maken & bezorgen is wat we doen!

En hebben we ook al gezegd dat het logistieke team een top notch, spiksplinternieuw kantoorgebouw heeft gekregen? Waarom nog aarzelen?

 

Hoe deze job binnenhalen

Stuur je cv en motivatiebrief door naar vacatures@hetanker.be.

Kom naar hier om ons te ontmoeten, x 3 (want je collega’s, leidinggevende en HR moeten uiteraard allemaal onder de indruk zijn).

Al het voorgaande afgevinkt? Welkom bij de club!

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?