Close
Menu

Algemene informatie & voorwaarden Groepspakketten

Algemene informatie & voorwaarden Groepspakketten

Al de pakketten zijn te boeken vanaf 10 personen en binnen de beschikbaarheid van Het Anker en de partners.

De volgorde van activiteiten binnen één pakket is vrij te kiezen volgens beschikbaarheid.

De pakketten zijn enkel te boeken als geheel.

Je dient zelf vervoer te voorzien tussen Brouwerij Het Anker en Stokerij De Molenberg. De Stokerij is gelegen op 8km van de Brouwerij.

BROUWERIJBEZOEK alle dagen mogelijk met laatste vertrek om 18u Adres: Guido Gezellelaan 49 – 2800 Mechelen

STOKERIJBEZOEK mogelijk wo/do/vr om 12u, 13u, 15u en 16u zaterdag en zondag om 11u, 12u, 13u, 14u, 15u, 16u en 17u Adres: Klaterstraat 1 – 2830 Blaasveld

Er wordt bij het boeken een voorschot gevraagd van 30% dat binnen de 14 dagen betaald dient te worden. Indien dit voorschot niet werd betaald binnen die termijn zal de boeking geannuleerd worden.

Door deelname aan de activiteiten en andere gerelateerde diensten en producten hier aangeboden door Het Anker, ga je als gebruiker akkoord met de hier vermelde voorwaarden: Het Anker zal redelijke inspanningen verrichten om correcte en up-to-date informatie te verschaffen op de website www.hetanker.be en brochure. Het Anker kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze website en eventueel onjuiste informatie op de website en in de brochure. Prijzen zijn onderhevig aan veranderingen. Raadpleeg steeds onze website voor actuele prijzen.

Een reserveringsaanvraag van de klant dient altijd per mail bevestigd te worden door Het Anker. Zonder de bevestiging is er geen sprake van een reservering of boeking.

AANSPRAKELIJKHEID

Het Anker is niet aansprakelijk voor schade aangebracht door de klant aan zichzelf, anderen of materiaal van Het Anker of van de partners.

ANNULATIE

In geval van annulering minder dan 30 dagen voor de activiteit wordt 30% van de totale kost aangerekend. Exacte aantallen wat betreft deelnemers dienen 5 dagen voordien doorgegeven te worden. De totaalprijs wordt op deze aantallen berekend. Veranderingen aan jouw reservatie of annuleringen kunnen enkel per mail en niet telefonisch.

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?