Close
Menu

Allround HR Medewerker

Vacature

Allround HR Medewerker

Brouwerij Het Anker is op zoek naar een duizendpoot die van alle HR-markten thuis is. Op onze site in het centrum van Mechelen hebben we nood aan versterking van het team en misschien ben jij wel dé geknipte kandidaat om ons te komen vervoegen!

 

Onze gehele organisatie is aan het uitbreiden, dus kunnen we op de ondersteunende diensten niet achterblijven. Tevens zijn we ook de structuren wat aan het herorganiseren. Zo kunnen in de nabije of wat verdere toekomst teams die dat wensen ook wat klassieke HR-taken op zich nemen, zoals rekrutering en selectie. Loonverwerking en administratie zullen echter altijd als een rots boven water blijven bestaan binnen ons team. Van één naar twee aanspreekpunten op dit vlak is dan ook ons streefdoel.

Momenteel willen we vooral versterking op gebied van payrollverwerking en administratie. Voor onze collega’s (uit Frankrijk of Nederland) is er gespecialiseerde kennis nodig om de loonverwerking te kunnen verzorgen en hen te kunnen bijstaan in al hun een vragen. Soms betreft het routinevragen, maar vaak moet je zelf beginnen uitpluizen hoe iets in elkaar zit qua wetgeving of beleid. Het wagenpark is verder ook toe aan een meer centrale “fleet manager” , waarbij de “ins and outs” rond electrificatie en bijhorende wetgevingen & fiscaliteit hoog op de agenda staat.  

Indien je dan nog zin en tijd over hebt, help je ook in het beheer van enkele vacatures en de eventuele contacten hiertoe met interimkantoren.

Je bent goed in

-        Kennis en toepassing van arbeidsrecht

-        Loonverwerking & alle administratie die daarbij komt kijken

-        Microsoft Office-toepassingen

-        Nederlands en Frans

-        Autonomie: in deze onzekere, complexe en snel-veranderende wereld sta jij je mannetje of vrouwtje helemaal!

-        Meerdere ballen tegelijk in de lucht houden: stressbestendigheid is niet optioneel!

-        Accuratesse: een punt is een punt en een komma is een komma

-        Problemen oplossen: de juridische Sherlock Holmes in jou verdiept zich graag in het uitpluizen van complexere vraagstukken.   

-        Samenwerken: alleen ga je snel, samen kom je ver!

Extra geweldig

-        Ervaring met payroll in Nederland of Frankrijk

-        Kunnen en willen rekruteren en selecteren

-        Woonachtig regio Mechelen

 

Waarom bij ons werken

Het Anker is een familiebedrijf. Dit betekent dat we elkaar bij de voornaam kennen. Althans de meeste van ons, want het beginnen er veel te worden. We zijn ondertussen met meer dan 100 medewerkers, die elke dag het beste van zichzelf geven. Laagdrempeligheid en inspraak is wat we prefereren. Samen elke dag mooie producten maken & bezorgen is wat we doen!

 

Hoe deze job binnenhalen

Maak een filmpje om jezelf even voor te stellen en mail het ons door op vacatures@hetanker.be. Toch liever traditioneel, dat kan ook. Stuur je cv en motivatiebrief door naar hetzelfde mailadres als hierboven.

Kom vervolgens naar hier om ons te ontmoeten, x 2 (niet enkel je leidinggevende, maar ook je rechtsreekse collega’s willen onder de indruk zijn!).

Al het voorgaande afgevinkt? Welkom bij de club!

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?