
Ankeravond - Bier & Chocolade, de ultieme verleiding
24/11/2016
We stellen u de perfecte match voor tussen Mechels bier en Mechelse chocolade.
Onze gastspreker met de toepasselijke naam Werner Callebaut stelt 4 unieke combinaties voor met heerlijke streekbieren en exclusief uitgeselecteerde pralines uit Mechelen.
Ook Mechels chocolademake Mario Vandeneede doet het verhaal van cacaoboon tot chocolade. Dit proces verwerkt hij vol passie in zijn eigen Mechels atelier Chocolatoa.
Werner Callebaut heeft zich met Bierolade de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen deze Belgische topproducten. De ene praline kiest voor vredevolle harmonie met het bier en de andere praline zoekt de duistere kant van het contrast met het bier op. Overwint de harmonie of het contrast? Ontdek en beleef deze unieke smaaksensaties van topproducten uit onze eigen stad.
Details en reservatie
Wanneer
Donderdag 24 november 2016 - ontvangst 19u15 - start 19u30 stipt - einde ca. 21u30
Waar
Brouwerij Het Anker - Guido Gezellelaan 49 - 2800 Mechelen - aanmelden in de Officierszaal
Gastspreker
Werner Callebaut : Bierkenner, Oprichter Bierolade, gepassioneerd in bier & chocolade pairing;
Mario Vandeneede: Mechels chocolademaker, oprichter Chocolatoa en chocoladefenomeen
Prijs
€20 incl. degustatie van 4 bieren en bijhorende pralines, tasting van pure chocolade, basis van alle chocoladevarianten.
Downloads
Reserveren noodzakelijk
Volzet: schrijf alsnog in. Deelnemers op de wachtlijst krijgen voorrang op een eventuele extra editie