Close
Menu

Nieuws

Ankeravond On Tour - 't wethuis - Lochristi

26/04/2018

Brouwerij Het Anker gaat 'On Tour'! We trekken van stad naar stad om bij jou in de buurt begeleide bierproeverijen te organiseren.

Laat je begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een originele manier. Je krijgt antwoorden op al je vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Hoe maakt Brouwerij Het Anker vandaag prijswinnende bieren? Welke ingrediënten en smaken kun je herkennen? Leer proeven van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Voor deze editie strijken we neer in Hijfte, een deelgemeente van het Oost-Vlaamse Lochristi. Met meer dan 80 verschillende bieren op de kaart, menu’s met aangepaste bieren en eigen degustatieglazen, profileert  Restaurant 't Wethuis zich terecht als bierrestaurant. Levensgenieters komen hier zeker en vast aan hun trekken in dit authentieke 18e-eeuws pand.

 

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op donderdag 26 april in Restaurant ’t Wethuis met de sympathieke zytholoog Bert Mattys!

Details en reservatie

Wanneer

Donderdag 26 april 2018 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

't wethuis - Hijfte-Center 1 - 9080 Lochristi 

Prijs

€15/persoon incl. degustatie van 4  Ankerbieren 

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Nog 22 plaatsen vrij
Foto door Het Anker

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?