Close
Menu

Nieuws

Ankeravond On Tour Beernem | De Zevende Hemel

28/11/2019

Op donderdag 28 november trekt het Anker On Tour naar het Brugse Ommeland. We zijn er te gast bij De Zevende Hemel, een gezellig café gelegen in Beernem. Sinds 2013 verwelkomt Rik Salens zijn gasten in de unieke setting. Het uitgebreide aanbod streekbieren, de heerlijke snacks en zoete zondes brengen je zeker naar hogere sferen.

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van een sympathieke zytholoog/bierkenner leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op donderdag 28 november in 'De Zevende hemel' - Beernem.

Details en reservatie

Wanneer

Donderdag 28 november 2019 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

De Zevende Hemel – Stationsplein 5, 8730 Beernem 

Prijs professionele bierproeverij

€15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Nog 23 plaatsen vrij

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?