Close
Menu

Nieuws

Ankeravond On Tour - Bierhandel Willems & zoon - Grobbendonk

13/12/2018

Brouwerij Het Anker gaat 'On Tour'! We trekken van stad naar stad om bij jou in de buurt begeleide bierproeverijen te organiseren.

Laat je begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een originele manier. Je krijgt antwoorden op al je vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Hoe maakt Brouwerij Het Anker vandaag prijswinnende bieren? Welke ingrediënten en smaken kun je herkennen? Leer proeven van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Voor deze editie zijn we te gast bij Bierhandel Willems & Zoon in Grobbendonk, meermaals verkozen tot één van de beste bierhandels van België. Vanuit de fundamenten die vader Louis optrok, hebben Johan en zijn echtgenote Gitte de zaak uitgebouwd tot een vaste waarde in de bierwereld met een enorm uitgebreid assortiment en een eigen webshop. De Kempense gezelligheid is gelukkig steeds gebleven, met de nodige tijd voor een persoonlijke service.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op donderdag 13 december in Bierhandel Willems en zoon met de sympathieke zytholoog Bert Mattys!

Details en reservatie

Wanneer

Donderdag 13 december 2018 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Bierhandel Willems en zoon - Leopoldstraat 26 - 2280 Grobbendonk

Prijs professionele bierproeverij

€15/persoon incl. degustatie van 4  Ankerbieren 

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Nog 20 plaatsen vrij

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?