Close
Menu

Nieuws

Ankeravond On Tour Tienen | Café Den Aflaat

27/02/2019

Op woensdag 27 februari trekt Het Anker On Tour naar Tienen. Voor deze Ankeravond zijn we te gast bij Café Den Aflaat, al 17 jaar met hart en ziel uitgebaat door Werner Thomas (‘Wekke’). Hier komen zowat alle Tienenaars over de vloer, jong en oud. Dat geldt ook voor de Hagelandse Bier Genieters die ons er mee zullen verwelkomen!

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van de sympathieke Bert Mattys leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op  woensdag 27 februari in Café Den Aflaat met de sympathieke zytholoog Bert Mattys!

Details en reservatie

Wanneer

Woensdag 27 februari 2019 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Café Den Aflaat - Veemarkt 35, 3300 Tienen

Prijs professionele bierproeverij

€15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

 

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Nog 2 plaatsen vrij

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?