Close
Menu

Nieuws

Warning message

Submissions for this form are closed.

Ankeravond On Tour - De Bierschuur - Merchtem

15/11/2018

Brouwerij Het Anker gaat 'On Tour'! We trekken van stad naar stad om bij jou in de buurt begeleide bierproeverijen te organiseren.

Laat je begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een originele manier. Je krijgt antwoorden op al je vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Hoe maakt Brouwerij Het Anker vandaag prijswinnende bieren? Welke ingrediënten en smaken kun je herkennen? Leer proeven van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Voor deze editie zijn we te gast bij Drankencentrale De Bierschuur in Peizegem (Merchtem). Bij Jenny & Christof staat ‘flessengeluk’ centraal: voor iedere gelegenheid is er de ideale fles om te kraken, met vrienden, familie, of gewoon alleen, voor een moment van vieren, van gezelligheid, van genieten, van geluk. Bij De Bierschuur helpen ze je graag die ideale fles te vinden. Bovendien is de winkel begin dit jaar volledig vernieuwd en het resultaat mag er wezen!

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op donderdag 15 november in Drankenwinkel De Bierschuur met de sympathieke zytholoog Bert Mattys!

Details en reservatie

Wanneer

Donderdag 15 november 2018 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Drankenwinkel De Bierschuur - Processiebaan 3 - 1785 Merchtem

Prijs professionele bierproeverij

€15/persoon incl. degustatie van 4  Ankerbieren 

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Nog 1 plaats vrij

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?