Close
Menu

Nieuws

Ankeravond On Tour - De Slappen Uier- Nijlen

18/10/2018

Brouwerij Het Anker gaat 'On Tour' en trekt van stad naar stad om bij jou in de buurt Ankeravonden te organiseren.

Een Ankeravond is veel meer dan een bierproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Onder leiding van onze professionele biersommelier leren zelfs de grootste bierkenners nog bij.

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Voor deze editie trekken we naar De Slappen Uier, al meer dan 30 jaar lang een vaste waarde in Nijlen. Deze ongedwongen familiezaak is mooi gelegen vlakbij de kleine Nete: een ideale stopplaats voor fietsers en wandelaars. Eigenaar Jan Verbraecken zette 5 jaar geleden 34 bizons uit op de omliggende weilanden en startte er zijn eigen kwekerij. Intussen vind je er zelfgekweekt bizonvlees op de kaart, naast de méér dan 100 verschillende bieren.

Schrijf je snel in voor de Ankeravond On Tour op donderdag 18 oktober in Café De Slappen Uier met de sympathieke zytholoog Bert Mattys!

Details en reservatie

Wanneer

Donderdag 18 oktober 2018 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Café De Slappen Uier - Laurys Gewatstraat 79 - 2560 Nijlen 

Prijs professionele bierproeverij

€15/persoon incl. degustatie van 4  Ankerbieren 

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Nog 4 plaatsen vrij

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?