Close
Menu

Nieuws

Ankeravond On Tour - De Vrede - Denderleeuw

01/08/2018

Brouwerij Het Anker gaat 'On Tour'! We trekken van stad naar stad om bij jou in de buurt begeleide bierproeverijen te organiseren.

Laat je begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een originele manier. Je krijgt antwoorden op al je vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Hoe maakt Brouwerij Het Anker vandaag prijswinnende bieren? Welke ingrediënten en smaken kun je herkennen? Leer proeven van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Voor deze editie zijn we te gast bij De Vrede, al 3 jaar op rij verkozen tot het beste café van Denderleeuw. Dirk en Anne-Marie verwennen hun gasten al meer dan 30 jaar lang met een uitgebreide en gevarieerde bierkaart, lekkere brasseriekost en op zondag artisanaal gebak bij de koffie. In dit authentieke gildenhuis komt gezelligheid eerst, met de nodige tijd voor een babbeltje en de echte sfeer van weleer

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op woensdag 01 augustus in Gildenhuis De Vrede  met de sympathieke zytholoog Bert Mattys!

Details en reservatie

Wanneer

Woensdag 1 augustus 2018 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Gildenhuis De Vrede - Dorp 4 - 9470 Denderleeuw 

Prijs professionele bierproeverij

€15/persoon incl. degustatie van 4  Ankerbieren 

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Nog 4 plaatsen vrij

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?