Close
Menu

Nieuws

Ankeravond On Tour Geraardsbergen | Den Belgiek

12/09/2019

Op donderdag 12 september trekt Het Anker On Tour naar Geraardsbergen. Door menig wielerliefhebber gekend voor de beruchte Muur van Geraardsbergen. We zijn er te gast bij Den Belgiek, een bier en tapas bar die ernaar streeft zijn klanten kennis te laten maken met het cultureel erfgoed van het Belgisch bier. Daisy en Marnick kunnen je verrassen met hun 150 verschillende Belgische bieren en uitgebreide bierkennis.

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van een sympathieke zytholoog/bierkenner leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op donderdag 12 september in Den Belgiek!

Details en reservatie

Wanneer

Donderdag 12 september 2019  - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Den Belgiek – Brugstraat 6, 9500 Geraardsbergen 

Prijs professionele bierproeverij

€15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Nog 19 plaatsen vrij

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?