Close
Menu

Nieuws

Ankeravond On Tour - (H)eerlijk - Oostende

21/06/2018

Brouwerij Het Anker gaat 'On Tour'! We trekken van stad naar stad om bij jou in de buurt begeleide bierproeverijen te organiseren.

Laat je begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een originele manier. Je krijgt antwoorden op al je vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Hoe maakt Brouwerij Het Anker vandaag prijswinnende bieren? Welke ingrediënten en smaken kun je herkennen? Leer proeven van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Voor deze editie trekken we naar Bierrestaurant (H)eerlijk in Oostende. Hier dekt de naam de lading, want naast de gekende klassiekers kun je er eindeloos genieten van maandelijks wisselende 5-gangenmenu’s met aangepaste bieren, huisbereid met dagverse producten. Kevin en Vicky ontvangen hun gasten steeds met passie en geven maar al te graag een woordje uitleg bij de uitgebreide bierkaart. Binnenkort starten ze hun eigen bierclub, maar we starten nu al met een (h)eerlijke bierproeverij!

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op donderdag 21 juni in Bierrestaurant (H)eerlijk  met de sympathieke zytholoog Bert Mattys!

Details en reservatie

Wanneer

Donderdag 21 juni 2018 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Bierrestaurant (H)eerlijk – Nieuwpoortstesteenweg 893 – 8400 Oostende

Prijs

€15/persoon incl. degustatie van 4  Ankerbieren 

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Nog 20 plaatsen vrij

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?