Close
Menu

Nieuws

Ankeravond On Tour - Het 8e Sacrament - Overpelt

20/09/2018

Brouwerij Het Anker gaat 'On Tour'! We trekken van stad naar stad om bij jou in de buurt begeleide bierproeverijen te organiseren.

Laat je begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een originele manier. Je krijgt antwoorden op al je vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Hoe maakt Brouwerij Het Anker vandaag prijswinnende bieren? Welke ingrediënten en smaken kun je herkennen? Leer proeven van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Voor deze editie trekken we naar Het 8ste Sacrament, al 3 jaar op rij verkozen tot het beste café van Overpelt. Noël en Jan Vanbriel staan bekend om hun gastvrijheid. Naast de uitgebreide bierkaart worden de klanten er ook verwend met dagverse maaltijdsoepen. Bij mooi weer is het er heerlijk vertoeven op het terras onder de oude lindeboom: een voltreffer bij fietsers en wandelaars, jong en oud, want iedereen is van harte welkom in deze gezellige zaak.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op donderdag 20 september in Café Het 8e Sacrament met de sympathieke zytholoog Bert Mattys!

Details en reservatie

Wanneer

Donderdag 20 september 2018 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Café Het 8e Sacrament  - Rodenbachlaan 4 - 3900 Overpelt 

Prijs professionele bierproeverij

€15/persoon incl. degustatie van 4  Ankerbieren 

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Volzet: schrijf alsnog in. Deelnemers op de wachtlijst krijgen voorrang op een eventuele extra editie

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?