Close
Menu

Nieuws

Ankeravond On Tour Hilvarenbeek-NL | Café Gouden Carolus

16/05/2019

Op donderdag 16 mei trekt Het Anker On Tour voor het eerst buiten de landsgrenzen. We zakken af naar Hilvarenbeek in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Daar vind je een gezellig bruin café met een gekende naam: 'Gouden Carolus'. Het café stond de afgelopen 2 jaar te pronken in de Nederlandse Café Top 100, want bij Philip en Angele voelt iedereen zich meteen welkom in ‘de huiskamer van Hilvarenbeek’.

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van de sympathieke Bert Mattys leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op  donderdag 16 mei in Café  Gouden Carolus met de sympathieke zytholoog Bert Mattys!

Details en reservatie

Wanneer

Donderdag 16 mei 2019 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Café Gouden Carolus -  Gelderstraat 20, 5081 AC Hilvarenbeek NL

Prijs professionele bierproeverij

€15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

 

Reserveren noodzakelijk

Nog 7 plaatsen vrij

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?