Close
Menu

Nieuws

Warning message

Submissions for this form are closed.

Ankeravond On Tour Leisele | Gasthof ‘t Voshol

12/06/2019

Op woensdag 12 juni trekt Het Anker On Tour naar Leisele. Daar zijn we te gast bij Gasthof ’t Voshol, idyllisch gelegen in de verre Westhoek op een knooppunt van fietsroutes. Marc en An leggen hun gasten er al sinds 1990 in de watten met hun eerlijke dagverse keuken en hebben sinds kort zelfs een eigen oplaadpunt voor elektrische fietsen. Wielerliefhebbers komen dan ook met plezier genieten van de uitgebreide bierkaart! 

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van een sympathieke zytholoog/bierkenner leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op woensdag 12 juni in Gasthof ‘t Voshol!

Details en reservatie

Wanneer

Woensdag 12 juni 2019 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Gasthof 't Voshol - Leiseledorp 20, 8691 Leisele (Alveringem)

Prijs professionele bierproeverij

€15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

 

Reserveren noodzakelijk

Volzet: schrijf alsnog in. Deelnemers op de wachtlijst krijgen voorrang op een eventuele extra editie

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?