Close
Menu

Nieuws

Ankeravond On Tour Waalre NL | 't Brabants Genot

26/09/2019

Op donderdag 26 september trekt het Anker On Tour opnieuw over de landsgrenzen. Ditmaal verkennen we de Noord-Brabantse gemeente Waalre. In een oude boerderij, omgeven door prachtige natuur, verwent ‘t Brabants Genot dagelijks haar klanten. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn er de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving.

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van een sympathieke zytholoog/bierkenner leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op donderdag 26 september in 't Brabants Genot - Waalre - Nederland!

Details en reservatie

Wanneer

Donderdag 26 september   - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

’t Brabants Genot – Heikantstraat 23, 5581 VB Waalre - Nederland 

Prijs professionele bierproeverij

€15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Nog 22 plaatsen vrij

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?