Close
Menu

Nieuws

Ankeravond On Tour Wezemaal | Café QV

24/04/2019

Op woensdag 24 april trekt Het Anker On Tour naar Wezemaal (Rotselaar). Deze avond worden we ontvangen bij Café QV, al 4 jaar op rij verkozen tot beste café van Rotselaar en in 2015 zelfs tot beste café van Vlaanderen. Sylvia staat al jaar en dag met passie achter de toog waar ze jong en oud met een glimlach bedient van een ruime keuze aan speciaalbieren. Bij mooi weer zit het terras dan ook goed vol!

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van de sympathieke Bert Mattys leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op  woensdag 24 april in Café QV met de sympathieke zytholoog Bert Mattys!

Details en reservatie

Wanneer

Woensdag 24 april 2019 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

Café QV - Tussenhagenweg 1, 3111 Wezemaal

Prijs professionele bierproeverij

€15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

 

Reserveren noodzakelijk

Nog 7 plaatsen vrij
Foto door Flyer Ankeravond On Tour Café QV

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?