Close
Menu

Chef de partie Batteliek

Vacature

Chef de partie Batteliek

Batteliek? Batteliek is een plek waar uitvinden en ontdekken één worden. Dat is het opzet van het nieuwe project van brouwerij Het Anker (opening voorzien maart 2022). Binnen onze Batteliek-wereld maken we alcoholvrije dranken, spirits, bieren en serveren we heerlijke gerechten. Zin om jezelf mee onder te dompelen in een wereld van goesting, creatie en zelfgemaakt aanbod? Neem deze vacature even bij de hand en ontdek jouw ideale job!

De Batteliek-keukenheld…
… vindt in onze keuken zijn tweede thuis!
Is zo vertrouwd met verschillende snijwijzen, de hygiëneregels, voedingsvoorschriften, … dat geen uitdaging te groot is. Als keukenmedewerker heb je de basiskennis om vlot mee te draaien in de service.
… is van alle markten thuis!
Dat bedoelen we niet alleen figuurlijk. Je weet wat een seizoensgebonden kaart is, je hebt affiniteit met de wereldkeuken en je serveert het eten zoals de klant het wil! Willen ze een proevertje? Check. Of eerder een gemiddelde portie? Geen probleem. Of hebben ze grote honger? Het staat al klaar! Elk gerecht serveren we in drie maten (S-M-L).
… beseft dat reizen elke dag is!
Dus ook in de avond en in het weekend. Maar geen zorgen, om de zoveel tijd krijg je een vrij weekend (zaterdag en zondag) en tel daarbij onze sluitingsdagen op maandag en dinsdag…!
… blijft niet binnen de grenzen!
Je weet dat je meer kan dan koken en daar rekenen wij ook op! De bestellingen doen? Voorstellen tot menu’s doen? Een naam voor een bier verzinnen? De planning opstellen? Proeverijen begeleiden? Rekrutering? Het hoort er allemaal bij dankzij het Anders Organiseren project van brouwerij Het Anker.

Wat krijg je in de ruil…
… Een nieuwe uitdaging in een nieuwe setting!
Batteliek wordt een microbrouwerij, - stokerij, - en limonaderij! Ondernemingsgezindheid is wat de setting uitademt en voortbrengt! Je creëert voortdurend mee nieuwe dimensies binnen onze Batteliek-werking.
De band met je eten staat altijd centraal, maar door de nooit geziene creativiteit die je hier kan krijgen nemen we een extra stap!
… Een correcte verloning met toekomstperspectief!
We werken met een toekomstgerichte verloningsstrategie. En binnen Het Anker geven we graag kansen, misschien grijp je er wel een?
… Een mooie afwisseling tussen werk en vrije tijd!
Je krijgt een vrij weekend (frequentie hangt af van het team).

Bij voorkeur…
… heb je ervaring in horecawerk;
… ben je bekend met de HACCP-wetgeving;
… een teamplayer;
… een “local”, woonachtig op fietsafstand van Battel.

Waarom werken bij Batteliek?
Batteliek maakt deel uit van Het Anker, de Mechelse stadsbrouwerij. De kerk van Battel wordt omgedoopt tot een heuse smaaktempel in een unieke setting. Waan jezelf even de verbaasde reiziger die de Industriële Revolutie van dichtbij meemaakt. Mogelijkheden die ongeëvenaard zijn doen je dromen over de gekste dingen. Ook die gekke dingen zijn mogelijk. Toch bij ons. Je krijgt hier echt de kans om mee te bouwen aan en niet gewoon een onderdeel te zijn van.
Dat sluit nauw aan bij de visie van Het Anker. Inspraak geven aan mensen, geloven in mensen en mensen zichzelf laten zijn op de werkvloer. En je collega’s ook kennen, bij de voornaam. Zo willen we u alle kansen geven om je kernopdracht te vervullen: mensen verwennen in de Batteliek-wereld zodat ze willen blijven terugkomen!

Hoe deze job binnenhalen?
Stuur je cv en motivatiebrief door naar vacatures@hetanker.be. Of, voor de echte dare devils, verras ons met een leuk filmpje van jezelf!
Kom naar hier om ons te ontmoeten, x 3 (want je collega’s, leidinggevende en HR moeten uiteraard allemaal onder de indruk zijn!). Al het voorgaande afgevinkt? Welkom bij de club!

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?