Close
Menu

Combibezoek brouwerij en stokerij

  • Stokerijbezoek onder leiding van een gids - Stokerij De Molenberg

Combibezoek brouwerij en stokerij

Vanaf 1 juli kunnen we weer beperkt bezoekers ontvangen in Brouwerij Het Anker en Stokerij De Molenberg. Reserveren is verplicht en kan via een mailtje naar info@hetanker.be 

Het Anker, een bruisend bezoek. Combineer uw bezoek aan de brouwerij met een bezoek aan de whiskystokerij en ontdek het hele verhaal van het stoken in 1637 tot het brouwen en stoken nu. Op beide locaties komt u onder begeleiding van een gids meer te weten over de rijke geschiedenis, de Gouden Carolus bieren en whisky.

Reken voor de combinatie van beide bezoeken op 3u en houd er rekening mee dat de stokerij op 8km gelegen is van de brouwerij. Er is momenteel geen shuttle.

Indien u een combiticket brouwerij en stokerij boekt, geniet u van een korting op de toegangsprijs en op de aankoop van een fles Gouden Carolus Single Malt whisky 70cl.
De combitickets zijn geldig van woensdag tem zondag en enkel op reservatie. Op 30/05 zijn het de jaarlijkse Molenbergfeesten en is een combibezoek niet mogelijk.

Indien u start met het brouwerijbezoek kan u de stokerij ten vroegste 2u na of 2u voor het aanvangsuur inplannen (bv. start brouwerijbezoek om 13u dan kan u het stokerijbezoek  om 15u30)

Individueel
stuur een mail voor de mogelijkheden
€17 per persoon, €6,5 voor kinderen onder 12 jaar, €13,5 onder 18 jaar
Incl. 2 bieren of 1 frisdrank
Incl. 1 degustatie Gouden Carolus Single Malt en gratis glas
Boek een combiticket brouwerij en stokerij met de Anker Shuttle
tussen de twee locaties, enkel za. en zo.
+€3 per persoon, +€2 voor kinderen onder 12 jaar
Shuttle zaterdag en zondag om 11u10, 13u10 of 15u10 (vertrek brouwerij)
€2 korting bij aankoop van 1 fles Gouden Carolus Single Malt whisky 70cl
Gelieve te reserveren - plaatsen zijn beperkt

Goed om te weten

ADRES BROUWERIJ: Guido Gezellelaan 49 -2800 Mechelen

ADRES STOKERIJ: Klaterstraat 1 - 2830 Blaasveld (op 8km van Brouwerij Het Anker)

Met de auto: Parking langs de Mechelse Steenweg of in de Klaterstraat

Met de bus: bushalte lijn 286 (Mechelen-Willebroek-Boom) op wandelafstand (5min.)

Met de trein: NMBS station Willebroek of Mechelen en bus lijn 286/287 (5 min.)

STARTUREN COMBINATIEBEZOEKEN:

Zat - Zon om 11u, 13u & 15u

De start van het stokerijbezoek kan ten vroegste 2u voor of na het startuur van uw brouwerijbezoek. Op 30/05/2020 zijn het de jaarlijkse Molenbergfeesten en is een combiticket niet mogelijk.

SHUTTLE: Er is momenteel geen shuttle.

BRASSERIE: Het is mogelijk om een brouwerijbezoek te combineren met een etentje in de brasserie van Brouwerij Het Anker.

SLUITINGSDAGEN: Op 24/12, 25/12, 31/12, 01/01 en 02/01 zijn er geen rondleidingen. Op 30/05/2020 zijn het de jaarlijkse Molenbergfeesten en is een combibezoek niet mogelijk.

TOEGANKELIJKHEID: De brasserie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, de brouwerij niet: er zijn ca. 100 traptreden doorheen het parcours. 
De stokerij is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en is ingericht conform de hiervoor geldende bepalingen.

STARTPLAATS: De rondleiding start aan de toegangspoort van de brouwerij langs het Groot Begijnhof. De groepsverantwoordelijke meldt zich aan bij de receptie in de winkel waar de gids hem opwacht. De gids wacht maximaal een kwartier op laatkomers. Voor individuele rondleidingen meldt u zich ook aan bij de receptie in de winkel.

BETALING: Ter plaatse met Bancontact, Visa, MasterCard, Maestro of cash. Groepen betalen bij reservatie een voorschot. Annuleren kan kosteloos tot een maand voor de geplande rondleiding. Bij een laattijdige annulering of in geval van no-show wordt er € 90 in rekening gebracht.

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?