Close
Menu

Customer Service Medewerker Brouwerijbeleving

Vacature

Customer Service Medewerker Brouwerijbeleving

Om de machine van onze publieke activiteiten als een geoliede machine te laten draaien, zijn we op zoek naar iemand die achter de schermen vlotjes de administratie rond onze publieke activiteiten voor zich neemt. Ben jij een wizard in het bedenken van oplossingen op maat? Zijn proactiviteit en nauwkeurigheid jouw “middle name”? En klik je je vlotjes doorheen eender welk IT-systeem heen? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 

De job!

 • De back office van Het Anker is hét kloppend hart van de onderneming:  Gezwind beantwoord je de vele telefoons en mails voor al onze locaties of verwijs je door indien nodig.
 • Je luistert naar de wensen van onze klanten en werkt vervolgens een offerte op maat uit.
 • In samenwerking met de IT-collega’s beheer je de sofware-pakketten waarin al onze reservaties worden geregistreerd.
 • Met veel zorg handel je klachten af en denk je mee na over verbeteringen.
 • Als spin in het web sta je in voor de interne communicatie en zorg je ervoor dat alle locaties en teams de juiste info hebben i.v.m. reservaties. Ook voor andere zaken fungeer je vaak als info-hub binnen Het Anker: iedereen kan bij je terecht voor info!
 • Je maakt deel uit van een groter publiekswerking-team en vervangt indien nodig de collega’s aan het onthaal.

 

Je bent goed in

 • Klantgerichtheid: je helpt klanten enthousiast en accuraat verder.
 • Softwareprogramma’s: je staat sterk in je schoenen als het gaat over allerlei computerprogramma’s en mogelijke problemen hiermee.
 • Commerciële vaardigheden: je bent een echte ambassadeur van Het Anker en verkoopt vlotjes onze publieke activiteiten.
 • Positiviteit én geduld: je staat onze klanten te woord met de glimlach. Áltijd met de glimlach, ook als het wat moeilijker gaat.
 • Flexibiliteit: je houdt van afwisseling. Onze publieke activitieiten zijn de hele week druk bezocht.
 • Het hoofd koel houden. Sometimes you’ve got to manage the unexpected and still keep your cool
 • Talen: Nederlands, Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk, gaan allemaal zeer vlot.
 • Je  woont binnen een vlot bereikbare afstand van Blaasveld-Mechelen.

 

Waarom bij ons werken

Het Anker is een familiebedrijf. Dit betekent dat we elkaar bij de voornaam kennen. Althans de meeste van ons, want het beginnen er veel te worden. We zijn ondertussen met meer dan 100 medewerkers, die elke dag het beste van zichzelf geven. Laagdrempeligheid en inspraak is wat we prefereren. Samen elke dag mooie producten maken of klanten een fantastische beleving aanbieden is wat we doen!

Bovendien zijn we einde 2019 gestart met een erg cool project. We nemen het woord zelfsturing niet graag in de mond, maar daar heeft het wel veel mee te maken. Een groepje collega’s  is letterlijk terug aan de tekentafel gaan zitten om te kijken hoe we alles zo eenvoudig mogelijk kunnen organiseren en de beslissingen daar houden waar ze het meest relevant zijn. In feite komt het hierop neer: we gaan simpelweg anders organiseren opdat zij die willen, ook kunnen en mogen & waar we vooral goesting krijgen om te “willen”!

 

Interesse?

Stuur dan snel jouw motivatiebrief en CV via vacatures@hetanker.be

Kom vervolgens naar hier om ons te ontmoeten, x 3 (want je collega’s, leidinggevende en HR moeten uiteraard allemaal onder de indruk zijn!).

Al het voorgaande afgevinkt? Welkom bij Het Anker back office-team!

 

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?