Close
Menu

Nieuws

Gouden Carolus Fiets- en Wandelzoektocht 2016

28/05/2016 tot 02/10/2016

De Gouden Carolus Fiets- en Wandelzoektocht is op vier jaar tijd uitgegroeid tot een topevenement met duizenden deelnemers vanuit heel Vlaanderen. De Mechelse brouwerij Het Anker wil samen met haar partners deze succesformule dan ook graag verderzetten. Het startschot voor de 5de jubileumeditie zal gegeven worden op 28 en 29 mei 2016 tijdens de 2de  Molenbergfeesten in Stokerij De Molenberg. Je kan in dit feestweekend ook deelnemen aan een gratis minizoektocht waarbij je per fiets of al wandelend het prachtige Blaasvelds  Broek kan ontdekken.

Wat mogen de deelnemers verwachten? Enerzijds hebben we weer een mooi fietsparcours van ongeveer 30 km uitgewerkt waarbij de focus nog meer dan vroeger zal liggen op het zalig genieten van een ontspannend tochtje langs de Mechelse groene gordel. Anderzijds is er opnieuw een wandelroute van zo’n 3 km door het historische hart van cultuurstad Mechelen uitgestippeld met daarbij ook een gratis kinderformule. In de verzorgde en handige brochures vind je toeristische weetjes en tips omtrent zaken die je langs je route tegenkomt. Als je daar de  gegeerde Anker-gadgets voor elke deelnemer en de steeds aangroeiende prijzenpot bijvoegt, zijn alle ingrediënten aanwezig om er een echte feesteditie van te maken.

PS: de oorspronkelijk aangeboden Pasar-GPS-routes kunnen om technische redenen niet aangeboden worden. De organisatie verontschuldigt zich hiervoor. 

De Prijzenpot kan tellen

Zowel bij de wandel- als fietszoektocht werken we met (foto)vragen, waarbij het de bedoeling is goed uit te kijken en even na te denken vooraleer een antwoord te formuleren. De geleverde inspanningen worden beloond, want je maakt (naast een gezellige dag) ook kans op een prijs uit de mooie prijzenpot ter waarde van ruim € 5.000 met daarin vakanties, verblijfsarrangementen, driegangendiners en nog veel meer. Winnen doe je overigens altijd, want voor iedere deelnemer is er bij inschrijving een Anker-gadget voorzien.

Zoals steeds loopt de zoektocht over 4 maanden, van 28 mei tot 2 oktober. Deelnamebrochures voor de fiets- en wandelzoektocht kosten elk 8 euro – voor Pasarleden is dat telkens 6 euro. Als je aan beide zoektochten wil deelnemen, betaal je dus 16 euro, voor Pasarleden is dat 12 euro.

Onze volledige prijzenpot kan je onderaan downloaden.

Praktisch op weg

Deelnamebrochures voor de fiets- en wandelzoektocht kosten elk 8 euro (voor Pasarleden: 6 euro). Aan beide zoektochten deelnemen kost 16 euro (voor Pasarleden: 12 euro). Deelnemen kan van 28 mei tot 2 oktober 2016.

De brochures zijn te koop bij:

  • Brouwerij Het Anker, Guido Gezellelaan 49, 2800 Mechelen. Elke weekdag van 7 tot 21 uur, zaterdag en zondag van 8 tot 18 uur, feestdagen van 8 tot 12 uur
  • Toerisme en UiT in Mechelen, Hallestraat 2-4-6, 2800 Mechelen. Elke weekdag van 10 tot 17 uur, zaterdag van 10 tot 16 uur, zon- en feestdagen van 12.30 tot 16 uur
  • Toerisme Rupelstreek, PRD De Schorre, Schommelei 1/3, 2850 Boom. Van dinsdag t.e.m. vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur, zaterdag, zondag en feestdagen van 13.30 tot 16.30 uur. Maandag gesloten. 
  • Bezoekerscentrum Stokerij De Molenberg, Klaterstraat 1, 2830 Blaasveld. Van woensdag t.e.m. vrijdag van 12 tot 17 uur, zaterdag, zondag en feestdagen van 11 tot 18 uur. Maandag en dinsdag gesloten.

Het volledig deelname reglement vind je onderaan.

Details

Zin in een heerlijk ontspannend en toch actief zomers uitstapje? 
Brouwerij Het Anker verwacht je deze zomer in Mechelen!

Voor meer informatie: Brouwerij Het Anker - Els Van Itterbeeck - els@hetanker.be

Downloads

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?