Close
Menu

Kapitein Brasserie Het Anker

Vacature

Kapitein Brasserie Het Anker

Het Anker breidt alsmaar verder uit. Inmiddels zijn we al lang niet meer alleen een brouwerij, maar ook een stokerij, hotel, brasserie en hebben we een waaier aan publieke activiteiten in ons belevingsaanbod. Omdat we de soms grote stroom aan bezoekers in onze brouwerij ook héél graag in de watten willen leggen in onze eigenste Brasserie, hebben we nood aan iemand die deze druktes in goede banen helpt leiden:

 

Jouw job

Als eindverantwoordelijke van de Brasserie ben je het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en voor de andere afdelingen binnen Het Anker. Je hebt als doel om samen met je collega Wouter de Brasserie te laten draaien als een geoliede machine, waarbij alle schakels aangemoedigd worden om naast hun hoofdtaken ook andere verantwoordelijkheden op te nemen. Bij Het Anker geloven we 100% in het potentieel van elke medewerker en jij houdt van de uitdaging om hen dit te laten realiseren.

Tijdens het begeleiden van medewerkers switch jij zonder problemen tussen gids, expert of coach afhankelijk van de situatie. Je werkt initiatieven van het team mee uit en laat problemen niet los totdat ze opgelost zijn.

Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en in te springen bij onverwachte situaties, zowel in de zaal, als de keuken of de afwas. Geregeld avond- en weekendwerk is voor jou geen afknapper.

Tot slot verdeel je met Wouter de Horeca-administratie van kassaverwerking en kassa-instellingen tot HR-administratie of met andere woorden alle taken die niet door brasseriemedewerkers zelf worden opgenomen.

 

Benieuwd of jij hierin zou passen, doe hier de sneltest!

Pas jij even goed bij ons team als onze Classic bij ons stoofvlees?

Wij vormen immers een hecht, betrouwbaar, geweldig team, dat goed samenwerkt, veel pret beleeft en waar nodig flexibel is.

Ben jij zo verfrissend als onze Maneblusser?

Iemand met een frisse kijk op de dingen kunnen we goed gebruiken in ons systeem van Anders Organiseren, waarbij we iedereen betrekken in de beslissingen, groot en klein, binnen het bedrijf.

Heb jij de nodige pit, zoals onze Hopsinjoor?

Complexe uitdagingen staan je aan. Zo streven we ernaar elke medewerker vrije weekends te garanderen en nemen we de extra planningscomplexiteit er hiervoor met de glimlach bij.

Ben jij even gebalanceerd als onze Tripel?

Wij maken als team veel plezier op en na(ast) het werk, maar kunnen er ook allemaal een echte lap op geven wanneer nodig. Een goede balans tussen work en play is noodzakelijk.

Ben jij nooit zuur, zoals geen enkel van onze bieren?

Vriendelijkheid en een brede glimlach zijn van uiterste belang.

Ben jij zo geduldig als onze 3 jaar op vat gerijpte Gouden Carolus Single Malt?

Geduld is een schone deugd, zeker als kapitein van een dynamisch team.

Ga jij even gestructureerd te werk als onze laboranten?

Je agenda wordt zeker en vast een goede vriend, om je van de administratie over een team-meeting naar een coaching gesprek te loodsen.

Ga jij even gestructureerd te werk als onze laboranten?

Je agenda wordt zeker en vast een goede vriend, om je van de administratie over een team-meeting naar een coaching gesprek te loodsen.

Extra geweldig indien

Voorkennis van de systemen die we gebruiken (Strobbo, Recreatix, Little Restaurant, …)

Onmiddellijk beschikbaar

Een “local”, woonachtig op fietsafstand van de brouwerij.

Een voorliefde voor onze producten

 

Waarom bij ons werken

Het Anker is een familiebedrijf. Dit betekent dat we elkaar bij de voornaam kennen. Althans de meeste van ons, want het beginnen er veel te worden. We zijn ondertussen met een 100-tal medewerkers, die elke dag het beste van zichzelf geven. Laagdrempeligheid en inspraak is wat we prefereren. Samen elke dag fijne ervaringen geven aan onze klanten is wat we doen!

Bovendien zijn we einde 2019 gestart met een project rond Anders Orgaiseren. We nemen het woord zelfsturing niet graag in de mond, maar daar heeft het wel veel mee te maken. Met een groepje collega’s  zijn we  letterlijk terug aan de tekentafel gaan zitten om te zien hoe we alles zo eenvoudig mogelijk kunnen organiseren en de beslissingen daar te houden waar ze het meest relevant zijn. Inmiddels hebben we onze eerste successen hieran al kunnen realiseren, uiteraard na de nodige “hiccups along the way”!

 

Hoe deze job binnen halen

Stuur je cv en motivatiebrief door naar vacatures@hetanker.be. Of wat minder traditioneel, blaas ons van onze sokken via een zelf opgenomen video om jezelf even voor te stellen!

Kom vervolgens naar hier om ons te ontmoeten, want we zijn met een aantal om te beslissen of je in ons team zal komen en uiteraard willen we allemaal onder de indruk zijn!

 

 

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?