Close
Menu

Medewerker Keuken

Vacature

Medewerker Keuken

Brouwerij Het Anker staat borg voor een unieke smaakbeleving. In de brasserie worden heerlijke gerechten geserveerd met aangepaste bieren, waarvan sommige gerechten ook bereid worden met bier. Om deze smaakbeleving verder te blijven uitbouwen zijn wij op zoek naar een voltijds:

Medewerker Keuken

(Sous-Chef)

Jouw taken

Je kookt met passie in onze Belgische bierkeuken. Je bedenkt gerechten en menu’s volgens de seizoensgebonden ingrediënten en het beschikbare budget, stelt recepten op, volgt de voorraad op, plaatst bestellingen en volgt de bereiding en dressering van de gerechten op. Je gaat nauwkeurig te werk met respect voor de nodige hygiëne en voedselveiligheid.

Jouw profiel

  • Je bent een ervaren kok (min. 2 jaar) en hebt een goede kennis van de Belgische keuken
  • Je hebt een goede productkennis en kennis van HACCP
  • Je bent een teamplayer met goede communicatievaardigheden en de juiste instelling
  • Je kan zelfstandig werken en omgaan met stress
  • Je bent leergierig, zin voor initiatief en creativiteit wordt alle kansen gegeven
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en komt gemaakte afspraken na
  • Je spreekt vloeiend Nederlands (voertaal in het bedrijf)

Het Anker biedt je een voltijdse job binnen een dynamische en familiale omgeving.

Interesse?

Stuur dan snel jouw motivatiebrief en CV samen met referenties van vorige werkgevers naar:
Karen Hallemans (karen@hetanker.be) - Het Anker, Guido Gezellelaan 49, 2800 Mechelen

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?