Close
Menu

Nieuws

Molenbergavond On Tour - Whiskyboot 2 op de Dijle - Mechelen

17/08/2018

Stokerij De Molenberg gaat 'On Tour'! We trekken van stad naar stad om bij jou in de buurt begeleide whiskyproeverijen te organiseren.

Voor deze Molenbergavond On Tour komen we weer even naar huis voor een speciale zomereditie. In samenwerking met Malinska, bootjes in Mechelen, gaan we het water op voor een nocturnevaart op de Dijle. Dit allemaal met 4 van onze Molenbergwhisky's en een professionele spreker aan boord. Een unieke belevenis dus! 

Laat je begeleiden door een ervaren whiskykenner en ontdek de wondere wereld van de Molenbergwhisky's op een leuke manier. Je krijgt antwoorden op al je vragen: Hoe maak je van gerst, water en gist deze unieke godendrank en hoe kunnen we het verschil maken? Geniet van 4 unieke Molenbergwhisky's en ontdek het verhaal achter elk van deze whisky's. 

Maak je er graag een meerdaagse uitstap in Mechelen van? Kijk zeker op de website voor informatie over het Brouwerijhotel, brouwerij- en stokerijbezoek en brasserie. 

 

Schrijf je snel in voor de zomereditie van Molenbergavond On Tour op vrijdag 17 augustus  2018! Een unieke whiskyrondvaart op de Dijle. 

Details en reservatie

Wanneer

Vrijdag 17 augustus 2018 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15 

Waar

vertrek en aankomst aan de Haverwerf  - 2800 Mechelen

Prijs

€20/persoon incl. degustatie van 4 Molenbergwhisky's, 1 degustatie Cuvée van de Keizer Whisky Infused en spreker 

Reserveren noodzakelijk

Volzet: schrijf alsnog in. Deelnemers op de wachtlijst krijgen voorrang op een eventuele extra editie

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?